Dadendrang

Dadendrang - Laura Lippman | Fthsonline.com

...t 5) Onweerstaanbare neiging om handelend op te treden 6) Zin om iets te doen dadendrang m ... Dadendrang - Laura Lippman - 9789402307535 | Bruna.nl ... . de zucht om belangrijke dingen te doen Toen Donald Trump, zaterdag precies honderd dagen geleden, aantrad als president, zat Tyler McNally zwaar gedeprimeerd op de campus van zijn universiteit. De evangelische Liberty University in de stad Lynchburg, Virginia, was in een paar maanden een Trump-bolwerk geworden. Geschreven bij Dadendrang. Een nieuw boek met privédetective Tess Monaghan in de hoofdr ... dadendrang - WikiWoordenboek - Wiktionary ... . Geschreven bij Dadendrang. Een nieuw boek met privédetective Tess Monaghan in de hoofdrol. Een lekkere detective, het is geen super spannend boek, maar als je de andere delen hebt gelezen dan hoort dit er toch wel bij. Het boek leest lekker vlot door het eenvoudige taalgebruik. Je word meegevoerd op de vlucht voor de politie en de FBI. Geschreven bij Dadendrang. Een nieuw boek met privédetective Tess Monaghan in de hoofdrol. Een lekkere ...

INFORMATIE

AUTEUR
Laura Lippman
DIMENSIE
12,27 MB
BESTANDSNAAM
Dadendrang.pdf

OMSCHRIJVING

De onopgeloste moord op een belangrijke officier van justitie in de Amerikaanse stad Baltimore is voor privédetective Tess Monaghan weinig meer dan een praktijkvoorbeeld voor haar saaie, maar goed betaalde consultancyklus. Dan neemt haar vriend, Crowe, een straatjongen mee naar huis voor een maaltijd en raakt Tess ineens persoonlijk bij de zaak betrokken: de doodsbange straatjongen blijkt de sleutel tot de moord te zijn. Tess belooft de naam van de jongen geheim te houden. Nadat een van zijn vrienden wordt vermoord, vlucht hij met hulp van Crowe de stad uit. Als de politie en de FBI de druk opvoeren om de identiteit van de jongen te achterhalen merkt Tess hoe ver de autoriteiten kunnen gaan om hun zin te krijgen.

Wil je het boek lezen?Dadendrang in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Laura Lippman. Lezen Dadendrang Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN