De kracht van kwetsbaarheid

De kracht van kwetsbaarheid - Brené Brown | Fthsonline.com

...ekster bij TED, verschillende aspecten over kwetsbaarheid ... De kracht van kwetsbaarheid - Doorbraak.be ... . Het is geen boek dat je snel even doorbladert. Je moet er goed voor gaan zitten, met aandacht lezen en bereid zijn naar je eigen drijfveren en beschermingsmechanismen te kijken. De moed van imperfectie. Brené Brown (Sociaal wetenschapster aan de universiteit van Houston, stoere tante) schrijft op een ontzettend fijne, heldere en openmanier over kwetsbaarheid; de moed hebben om niet perfect te willen zijn. Ze beschrijft het belang van kwetsbaarheid in relatie t ... bol.com | De kracht van kwetsbaarheid (ebook), Brené Brown ... ... . Ze beschrijft het belang van kwetsbaarheid in relatie tot een bezield leven en uiteindelijk the big one: geluk. Brené Brown gaf een van de best bekeken TEDtalks over de kracht van kwetsbaarheid en schreef er een gelijknamig boek over. Ze gaat erin met de billen bloot over haar eigen onzekerheden en haalt treffende voorbeelden, onderzoeken en observaties aan, zodat ze zowel op een persoonlijke als essayistische manier aantoont dat kwetsbaarheid beslist geen vorm van zwakte is. In De kracht van kwetsbaarheid beschrijft Brené Brown wat het betekent om je kwetsbaar op te stellen in een wereld die gericht is op perfectionisme en het nemen van risico's zonder dat succes gegarandeerd is. Op een heldere en open manier wordt er over kwetsbaarheid gesproken. Of het nu om werk, relaties of opvoeding gaat: het is eng en moeilijk om je kwetsbaar op te stellen, maar het is nog ... 12 | DE KRACHT VAN KWETSBAARHEID accepteren dat beide bij het leven horen. Een kwestie van jezelf des­ ondanks helemaal geven. Kwetsbaarheid is geen vorm van zwakte, en de onzekerheden, risico's en emoties waarmee we elke dag worden gecon...

INFORMATIE

AUTEUR
Brené Brown
DIMENSIE
10,27 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van kwetsbaarheid.pdf

OMSCHRIJVING

Brené Brown beschrijft in haar boek wat het betekent om je kwetsbaar op te stellen in een wereld die gericht is op perfectionisme en het nemen van risico’s zonder dat succes gegarandeerd is. Of het nu om werk, relaties of opvoeding gaat: het is eng en moeilijk om je kwetsbaar op te stellen, maar het is nog veel moeilijker om het niet te doen en jezelf af te blijven vragen: wat als ik het wel had geprobeerd?We verwachten van onszelf en van anderen dat we elke dag de schijn ophouden om anderen te laten zien hoe goed we alles voor elkaar hebben. Kwetsbaarheid is een emotie waar bijna niemand zich prettig bij voelt. We associëren het met onzekerheid en risico’s. Toch zegt Brené Brown dat juist kwetsbaarheid de basis is van alle mooie dingen in het leven als liefde, vertrouwen en vreugde.Ze moedigt de lezer in De kracht van kwetsbaarheid aan om perfectionisme te laten varen, kwetsbaarheid te omarmen en uitdagingen aan te gaan.

Wil je het boek lezen?De kracht van kwetsbaarheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brené Brown. Lezen De kracht van kwetsbaarheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN