DE TERUGKEER VAN DE INCA

DE TERUGKEER VAN DE INCA - Elizabeth B. Jenkins | Fthsonline.com

...is het unieke verhaal van Elizabeth Jenkins, een Amerikaanse psychologe, die naar Peru reist om ingewijd te worden in de heilige mystieke traditie van de meesters van de Andes ... Langs het Pad van de Zon, en Wirachocha, en de Terugkeer ... ... . Deze leer wortelt in een 16.000 jaar oude en ononderbroken traditie, die zijn hoogtepunt beleefde gedurende het incarijk. Geplaatst op maandag 11 oktober 2004 @ 00:55 , 1123 keer bekeken. In De terugkeer van de Inca beschrijft Elizabeth Jenkins vanuit eigen ervaring een oude Inca-inwijding die momenteel nog wordt gegeven. Vergeleken met andere new age literatuur zoals de Celestijnse Belofte is de gehanteerde scholingsweg opmerkelijk methodisch opgebouwd. Onder leiding van de eerste president ... Elizabeth B. Jenkins: De terugkeer van de Inca - MarktPlaza ... . Vergeleken met andere new age literatuur zoals de Celestijnse Belofte is de gehanteerde scholingsweg opmerkelijk methodisch opgebouwd. Onder leiding van de eerste president van inheemse komaf, Evo Morales, beleeft Bolivia een periode van ongekende stabiliteit en economische groei waar vooral de vele armen in het land van profiteren. Deze positieve ontwikkeling gaat echter gepaard met een steeds sterker autoritarisme en de onderdrukking van veel vormen van (mogelijke) oppositie. De terugkeer van de inca is het unieke verhaal van Elizabeth Jenkins, een Amerikaanse psychologe, die naar Peru reist om ingewijd te worden in de heilige mystieke traditie van de meesters van de Andes. Deze leer wortelt in een 16.000 jaar oude en ononderbroken traditie, ... Auteur: Jenkinsde profetie van de meesters van de Andes De terugkeer van de inca is het unieke verhaal van Elizabeth Jenkins, een Amerikaanse psychologe, die naar Peru reist om ingewijd te worden in de heilige mystieke traditie van de meesters van de Andes. Deze leer wortelt in een 16. 000 jaar oude en on...

INFORMATIE

AUTEUR
Elizabeth B. Jenkins
DIMENSIE
3,45 MB
BESTANDSNAAM
DE TERUGKEER VAN DE INCA.pdf

OMSCHRIJVING

De terugkeer van de inca is het unieke verhaal van Elizabeth Jenkins, een Amerikaanse psychologe, die naar Peru reist om ingewijd te worden in de heilige mystieke traditie van de meesters van de Andes. Deze leer wortelt in een 16.000 jaar oude en ononderbroken traditie, die zijn hoogtepunt beleefde gedurende het incarijk. Tot nu toe werd algemeen aangenomen dat deze leer met de inca's verdwenen was nadat de Spanjaarden in 1532 de inca's overwonnen. De huidige Q'eros, een klein inheems volk, zijn directe afstammelingen van de voor de Spanjaarden gevluchte indianen, die zich de afgelopen 500 jaar hoog in de Andes schuil hebben gehouden. Hun spirituele kennis is eeuwenlang mondeling van meester op volgeling overgedragen en was daardoor onbekend aan buitenstaanders.Elizatbeth Jenkins wordt aanvankelijk opgenomen als inwijdeling van een priester van de Apus, de berggeesten. Na enige tijd begint zij te twijfelen over het initiatieproces; zij vraagt zich af of deze priester wel een oprechte meester is en zijn leer wel de juiste is, óf dat de moeilijkheden die zij ondervindt juist horen bij het initiatieritueel. Langzaam maar zeker wordt de grens tussen het spirituele pad naar een ruimer bewustzijn en de praktijk van zwarte magie moeilijk te trekken. Maar als zijn vervolgens Juan Victor Nunez del Prado ontmoet, herkent zij in hem de meester die haar kan inwijden.Dat Juan nu voor het eerst zijn kennis deelt met Jenkins en via haar met de wereld, heeft alles te maken met de Messiaanse profetie van de Q'eros: de mensheid is toe aan transformatie.De profetie van de meesters van de Andes vertelt dat de mensheid op het punt staat om naar een hoger bewustzijnsniveau over te gaan. Dan zal een tijdperk aanbreken waarin de mens weer volledig mens kan worden; dat wordt bereikt door integratie van het vrouwelijke, ontvangende aspect van menselijkheid. Alleen deze staat van menselijk bewustzijn kan de weg bereiden voor een tijd waarin mensen zullen opstaan die over buitengewone capaciteiten beschikken.Dit Messiaanse tijdperk staat bij de Q'eros bekend als 'de terugkeer van de inca' Deze boodschap van de meesters van de Andes geeft Elizabeth Jenkins inDe terugkeer van de inca aan ons door.

Wil je het boek lezen?DE TERUGKEER VAN DE INCA in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elizabeth B. Jenkins. Lezen DE TERUGKEER VAN DE INCA Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN