De tijger ontwaakt

De tijger ontwaakt - Peter A. Levine | Fthsonline.com

... ontvang 10% extra korting. Niet gevonden ... De tijger ontwaakt: traumabehandeling met lichaamsgerichte ... ... ... de tijger ontwaakt traumabehandeling met lichaamsgerichte therapie : tweedehands- en antiekeboeken te koop. Meer dan 600,000 boeken te koop bij honderden verkopers. Vind de tijger ontwaakt op Marktplaats.nl - maart 2020 www.marktplaats.nl. Peter Levine De tijger ontwaakt. De tijger ontwaakt. De tijger ontwaakt Samenvatting Door schokkende gebeurtenissen kunnen mensen een trauma oplopen en onder meer last krijgen van slapeloosheid, angstgevoelens, concentratiestoornissen, prikkelbaarheid en woedeuitbarstingen. De natuur heeft het anders geregeld: pro ... Boekrecensie: 'De tijger ontwaakt' door Peter Levine - NIP ... . De natuur heeft het anders geregeld: prooidieren zijn in staat om snel na een levensbedreigende situatie weer normaal te functioneren. De tijger ontwaakt | ISBN 9789401302319 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek De tijger ontwaakt, geschreven door Peter Levine, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De tijger ontwaakt direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt....

INFORMATIE

AUTEUR
Peter A. Levine
DIMENSIE
10,58 MB
BESTANDSNAAM
De tijger ontwaakt.pdf

OMSCHRIJVING

Lichaamsgerichte traumabehandelingVluchten, vechten of bevriezen, dat zijn de keuzen die prooidieren hebben als ze worden geconfronteerd met direct levensgevaar. Volgens Peter Levine, expert op het gebied van traumaverwerking, geldt dit ook voor mensen in een traumatische situatie. Maar in tegenstelling tot prooidieren, die de lichamelijke spanning van een levensbedreigend moment weer heel snel afleggen en hun leven hervatten, slagen wij mensen daar niet altijd in. Vaak Zet de spanning zich vast in ons lichaam en uit die zich vervolgens in slapeloosheid, angestgevoelens, concentratiestoornissen, prikkelbaarheid of woedeuitbarstingen. Zo ontwikkelt zich het PostTraumatische Stress-Syndroom (PTSS).Somatic Experiencing gaat ervan uit dat traumaverschijnselen eerder biologisch dan psychologisch zijn en daarom het best op een lichaamsgerichte manier kunnen worden bestreden: door iemand de oorzaak van zijn trauma opnieuw te laten beleven ('de tijger ontwaakt') en daarbij het lichaam in staat te stellen de geblokkeerde overlevingsenergie los te laten.Peter Levine heft een achtergrond in biofysica, stressbehandeling en psychologie; zo werkte hij onder andere als stress-consulent in het Spaceshuttleproject van de NASA. Hij is expert op het gebied van traumabehandeling en was de grondlegger van Somatic Experiencing.

Wil je het boek lezen?De tijger ontwaakt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter A. Levine. Lezen De tijger ontwaakt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN