Droomsymbolen, wegwijzers in je leven

Droomsymbolen, wegwijzers in je leven - A. van Ostaden-de Jong | Fthsonline.com

...In de Wegwijzer vind je antwoorden op de vragen die je kunt hebben als je zorgt voor een naaste ... Droomsymbolen - Hoe ze jouw droom betekenis geven... ... . Betekenis van veel voorkomende dromen Dromen zijn niet zomaar betekenisloze afbeeldingen die zich in ons hoofd afspelen wanneer wij slapen. Tijdens dromen worden vaak de herinneringen en gebeurtenissen van overdag verwerkt en opnieuw afgespeeld. Droomsymbolen. Hoewel het dromen in eerste instantie een persoonlijke ervaring is, is het duidelijk dat bepaalde thema's steeds terugkomen bij verschillende mensen. Deze thema's kunnen worden geïdentificeerd ... Misschien wilt u uw leven zuiveren van overbo ... Dieren | www.dromen-visioenen.com ... . Deze thema's kunnen worden geïdentificeerd ... Misschien wilt u uw leven zuiveren van overbodige elementen: Als ... Tegelijkertijd kunnen deze droomsymbolen je helemaal in verwarring brengen en je doen afvragen waar je droom nu werkelijk over ging. Het droomwoordenboek kan je helpen de betekenis van je droom je vinden. We hebben al 1.524 dromen geïnterpreteerd om je op weg te helpen. Wanneer je graag je dromen wilt onthouden dan zijn de eerste 90 minuten nadat je wakker bent geworden van belang. Blijf direct nadat je wakker wordt nog even in je bed liggen en schrijf dan direct op wat je herinnert. Het is namelijk vaak dat wanneer je opstaat, gaat douchen en ontbijten dat hierna je dromen zijn verdwenen uit je geheugen. Het Lenormand aantekenboekje: Een spirituele wegwijzer in je dagelijks leven. Op zoek naar een exclusieve Lenormand gadget die je kan gebruiken als dag- consult- en notitieboekje?Dan is het Lenormand aantekenboekje wellicht iets voor jou.Ontwerper, uitgever en auteur Fabio Vinago schenkt met dit ontwerp uitgebreid aandacht aan de veelzijdigheid die dit boekje te bieden heeft....

INFORMATIE

AUTEUR
A. van Ostaden-de Jong
DIMENSIE
12,45 MB
BESTANDSNAAM
Droomsymbolen, wegwijzers in je leven.pdf

OMSCHRIJVING

Dromen doen we allemaal, al denken we soms van niet. Sommigen herinneren zich hun dromen tot in de kleinste details, anderen kunnen nauwelijks navertellen wat ze tijdens hun slaap hebben beleefd. Veel mensen vragen zich af wat hun dromen betekenen, wat ze hun te vertellen hebben. Gebeurtenissen in dromen zijn vaak een symbool, een beeld voor iets dat in ons onbewuste leeft. Ze vertellen ons dus iets over onszelf, onze onbewuste verlangens of verborgen drijfveren. In dit Ankertje vertelt de schrijfster hoe je die symbolen in je dromen kunt ontcijferen en hun betekenis voor het dagelijks leven kunt leren begrijpen. Zij geeft veel voorbeelden uit de praktijk om te laten zien hoe mensen hun alledaagse problemen met behulp van hun droomsymbolen kunnen leren oplossen. Door het werken met deze symbolen krijgen ook gebeurtenissen in het leven van overdag een symbolische waarde. Zo zullen we ook de dingen die ons overdag overkomen anders gaan ervaren en gebruiken. Ze worden tot wegwijzers in ons leven. Een praktisch en positief boek, waar je wijzer en rijker van wordt en dat je leert zekerder en doelbewuster met je leven om te gaan. Annelies van Ostaden-de Jong studeerde psychotherapie en parapsychologie bij professor Van Praag. Zij geeft cursussen, workshops en lezingen over dromen en geheime kennis. Van haar hand verscheen ook bij Uitgeverij Ankh-Hermes Dromen om wakker te worden.

Wil je het boek lezen?Droomsymbolen, wegwijzers in je leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. van Ostaden-de Jong. Lezen Droomsymbolen, wegwijzers in je leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN