Spreekkaarten

Spreekkaarten - Evelien Jansen | Fthsonline.com

... kaarten met veel mogelijkheden om in te zetten op allerlei plekken waar mensen de Nederlandse taal leren ... Hulpmiddelen bij Afasie / Handige Hulpmiddelen ... ... . Kortom: leren door doen! De Spreekkaarten bestaan uit zes setjes van vier spreekkaarten rond de volgende thema's: eten en drinken, lichaam en uiterlijk, kleur en kleding, huis en interieur, computer en gebruik, internet en e-mail. Gesprekken voeren in het Spaans. Handige gesprekken uitgeschreven, in het Spaans en Nederlands, te gebruiken in je vrije tijd, tijdens de vakantie of thuis. Microsoft biedt een groot aantal verschillende Word-sjablonen, gratis en zonder problemen. Of u nu een ... Hoe gebruik je spreekkaarten om overtuigend te presenteren? ... . Microsoft biedt een groot aantal verschillende Word-sjablonen, gratis en zonder problemen. Of u nu een kerstfeest plant, verantwoordelijk bent voor de nieuwsbrief van school, of op zoek bent naar een passende combinatie van cv en begeleidende brief, u kunt precies de Word-sjabloon vinden die voldoet aan uw wensen. De Spreekkaarten zijn kaarten met veel mogelijkheden om in te zetten op allerlei plekken waar mensen de Nederlandse taal leren. Kortom: leren door doen! De Spreekkaarten bestaan uit zes setjes van vier spreekkaarten rond de volgende thema's: eten en drinken, lichaam en uiterlijk, kleur en kleding, huis en interieur, computer en gebruik, internet en e-mail. Neue Kontakte - 4 Spreekkaarten. - Sylvanaa woordjesleren.nl - Overhoor jezelf in het Engels, Frans, Duits, Spaans of in andere talen, zonder inloggen. Libre Service VWO 4 Docentenhandleiding Spreekkaarten 1 Unité 1, exercice 30 ~ MISE AU POINT: Speeddating Leerling 1 Bereid je rol in stilte voor. Je bent van plan in de komende vakantie een taalcursus in het buitenland te volgen. Spreekkaarten. Wanneer je leerlingen onderling iets laat bespreken, komen sommigen vaak aan het woord, anderen minder. De ene heeft nu eenmaal wat meer spreekdurf, voelt zich taalvaardiger… Met spreekkaarten zorg je voor gelijkwaardige spreekkansen, ongeacht de inhoudelijke beheersing of de taalbeheersing van de leerlingen. Beroepenkaarten (Losbladig). Beroepenkaarten 1e druk is een boek uitgegeven bij Boom uitgevers Amsterdam. ISBN 9789024407606 BeroepenkaartenVoor......

INFORMATIE

AUTEUR
Evelien Jansen
DIMENSIE
6,83 MB
BESTANDSNAAM
Spreekkaarten.pdf

OMSCHRIJVING

In dit doosje vind je zes sets spreekkaarten waarmee je diverse thema's uit de dagelijkse praktijk op een creatieve manier kunt aanbieden. De voorzijde van de kaarten biedt de taalleerder nieuwe woorden en zinnen met inspirerende illustraties en picto's. Op de achterzijde staat voor de begeleider een instructie met tips en speelse opdrachten. De Spreekkaarten zijn kaarten met veel mogelijkheden om in te zetten op allerlei plekken waar mensen de Nederlandse taal leren. Kortom: leren door doen!De Spreekkaarten bestaan uit zes setjes van vier spreekkaarten rond de volgende thema's: eten en drinken, lichaam en uiterlijk, kleur en kleding, huis en interieur, computer en gebruik, internet en e-mail.

Wil je het boek lezen?Spreekkaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Evelien Jansen. Lezen Spreekkaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN