De paleisraad

De paleisraad - S.L. Carter | Fthsonline.com

...e 11) Romeinse god 12) Schutsgodin van weiden en veekudde In 1948 werd de staat Israël gesticht, als toevluchtsoord voor de Joden ... De paleisraad: 9789023440284: Amazon.com: Books ... . Meer dan 700.000 Palestijnen werden verjaagd. Verslaggever Salwa van der Gaag (26), een Nederlandse met Palestijnse vader ... Het winnen van de Gouden Strop 2007 voor 'De tiende vrouw' heeft NRC-redacteur Roel Janssen (1947) geen windeieren gelegd. Van het boek, zijn vijfde thriller na 'De struisvogelcode', 'Het Mercatorcomplot', 'De kloonbaby' en 'Karaktermoord', werden meer dan dertigduizend exemplaren verkocht. Janssen laat in april 2009 opnieuw van zich lezen als zijn nieuwe thriller 'De stem van het volk', een ... Het is opnieuw zeer o ... De wraak van de dodo: Stephen L. Carter - De paleisraad ... ... . Janssen laat in april 2009 opnieuw van zich lezen als zijn nieuwe thriller 'De stem van het volk', een ... Het is opnieuw zeer onrustig op de grens tussen Gaza en Israël. Gisteren kwamen zeker 58 Palestijnen om het leven bij opstanden, en vandaag zijn er overal stakingen uitgebroken. De aanleiding ......

INFORMATIE

AUTEUR
S.L. Carter
DIMENSIE
4,27 MB
BESTANDSNAAM
De paleisraad.pdf

OMSCHRIJVING

Eddie Wesley, een jonge veelbelovende zwarte schrijver, stuit in een park op het lichaam van Philmont Castle, een rijke advocaat. Wesley beseft dat hij beter kan doorlopen, maar raakt gefascineerd door hetgouden kruis dat Castle in zijn hand houdt. Wanneer hij weken later eenzelfde kruis om de hals van een vrouw ziet hangen, raakt hij onverwacht betrokken bij een internationaal complot. Samen met Aurelia Treene, de vrouw van wie hij houdt, wordt hij meegezogen in een zoektocht naar een geheim genootschap met grootse plannen. Dan verdwijnt Eddies zuster June en wordt duidelijk dat bepaalde personen alles op alles zetten om zijn zoektocht te dwarsbomen.

Wil je het boek lezen?De paleisraad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S.L. Carter. Lezen De paleisraad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN