Het Aanzien Van Beatrix

Het Aanzien Van Beatrix - Han van Bree | Fthsonline.com

...". In het boek wordt het belangrijkste Nederlandse en wereldnieuws behandeld, zoals rampen, spanningen, politiek, koningshuizen en sport maar ook bijvoorbeeld films, boeken of rages in binnen- en buitenland ... Het aanzien van Beatrix - Han van Bree - (ISBN ... ... . Het Aanzien Van Beatrix (Hardcover). Het Aanzien Van BeatrixlTer gelegenheid van het zilveren regeringsjubileum van Hare Majesteit de Koningin... Han van Bree is historicus met als specialiteit de geschiedenis van het koningshuis en is al ruim dertig jaar betrokken bij Het aanzien van. Daarnaast is hij auteur van meerdere boeken, waaronder de bestseller Beatrix - koningin der Nederlanden en De weemoedjaren. Han van Bree is als auteur al dertig jaar betrokken bij Het aanzien van. Hij sch ... Han van Bree - Welkom op de website van Unieboek | Het ... ... . Daarnaast is hij auteur van meerdere boeken, waaronder de bestseller Beatrix - koningin der Nederlanden en De weemoedjaren. Han van Bree is als auteur al dertig jaar betrokken bij Het aanzien van. Hij schreef ook speciale Aanzien-uitgaven over leden van het Koninklijk huis, onder wie van Beatrix en Bernhard. www.hetaanzienvan.nl Beatrix (koningin der Nederlanden), Nederland, Koningshuizen, Geschiedenis, Levensbeschrijving, Beatrix, vorsten ; Nederland, Leden van het Huis van Oranje-Nassau; 1813-, levensbeschrijvingen Taal Nederlands Serie Het aanzien Ook beschikbaar als Gesproken boek Meer informatie Uitgever Het Spectrum, Utrecht Verschenen 2005 ISBN 9027441111 Kenmerken Ter gelegenheid van het zilveren regeringsjubileum van Hare Majesteit de Koningin verschijnt op 22 april bij Uitgeverij het Spectrum een prachtig gedenkboek: Het aanzien van Beatrix.Een korte greep uit de inhoud: haar eerste levensjaren op Paleis Soestdijk, haar jeugd in Canada, haar studie in Leiden, haar kunstzinnige uitingen, haar voorbereiding op het koningschap, haar buitenlandse reizen ... Beatrix' oom, Engelbert II van Valkenburg, werd in 1261 gekozen tot aartsbisschop van Keulen, een hoge positie in het Heilige Roomse Rijk, waarmee het aanzien van Beatrix' familie zeer toenam. Engelbert toonde aanvankelijk weinig interesse in de Duitse koning van Engelse komaf, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Han van Bree
DIMENSIE
12,6 MB
BESTANDSNAAM
Het Aanzien Van Beatrix.pdf

OMSCHRIJVING

Het Aanzien Van BeatrixlTer gelegenheid van het zilveren regeringsjubileum van Hare Majesteit de Koningin verschijnt op 22 april bij Uitgeverij het Spectrum een prachtig gedenkboek: Het aanzien van Beatrix.Een korte greep uit de inhoud: haar eerste levensjaren op Paleis Soestdijk, haar jeugd in Canada, haar studie in Leiden, haar kunstzinnige uitingen, haar voorbereiding op het koningschap, haar buitenlandse reizen, haar huwelijk met prins Claus, haar moederschap, de inhuldiging, haar invulling van haar rol als koningin der Nederlanden, haar rol bij kabinetsformaties, de kus op de vrijmarkt in Amsterdam, haar medeleven bij o.a. de Bijlmerramp, haar skivakantie in Lech, het huwelijk van haar drie zoons, haar grootmoederschap, het overlijden van haar echtgenoot Prins Claus en het overlijden vanhaar ouders.

Wil je het boek lezen?Het Aanzien Van Beatrix in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Han van Bree. Lezen Het Aanzien Van Beatrix Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN