Jan Schaeffer

Jan Schaeffer - I. Boiten | Fthsonline.com

...rdamse kunstenaar Jan Schaeffer . R.o. gesigneerd Afm ... J.L.N. (Jan) Schaefer - Parlement.com ... . doek ; 50 x 70 cm. In goede lijst ; 62,5 x 82,5 cm. Wordt goed verpakt en aangetekend verzonden. Kunstschilder sedert 1939. Heeft de kunstacademie te Rotterdam gevolgd in de jaren dertig. Was een leerling van Gerrit Wiegman en Piet Groen. Als Jan Schaeffer (20ste eeuw) Zeegezicht - olieverf op doek - gesigneerd In originele lijst rond 1950 Dagmaat 1.00 x 60 cm Buitenmaat 1.20 x 80 cm Schilderij is ree ... Over Jan | Jan Schaeffer Galerie ... .00 x 60 cm Buitenmaat 1.20 x 80 cm Schilderij is reeds bedoekt en in goede staat Lijst heeft wat krimpscheurtjes i.v.m. de leeftijd maar zit niet los. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Sign in. Watch Queue Queue View the profiles of people named Jan Schaeffer. Join Facebook to connect with Jan Schaeffer and others you may know. Facebook gives people the power to... Jan Schaeffer Galery, diverse schilderijen. Jan schaeffer (rotterdam 1923-2018) was een veelzijdig kunstenaar. Hij was vooral bekend door zijn rotterdamse havens, landschappe Jan Schaefer overleed begin 1994 thuis, op de dag dat hij uit het ziekenhuis werd ontslagen, waar hij was opgenomen na een hartaanval. Tijdens zijn gehele carrière bleef deze flamboyante politicus een vertolker van de polarisatiegedachte uit de jaren zeventig en behield hij zijn geloof in de maakbaarheid van de samenleving. Jan Schaeffer. Jan Schaeffer (geb. 1923-2018 te Rotterdam) is een veelzijdig kunstenaar. Hij is vooral bekend door zijn Rotterdamse havens,... Bekijk de profielen van mensen met de naam Jan Schaeffer. Word lid van Facebook om in contact te komen met Jan Schaeffer en anderen die je mogelijk kent.... De Jan Schaeferbrug (Amsterdams brugnummer: 2000) in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam ligt over de IJhaven en verbindt de Piet Heinkade met het Java-eiland.De brug is ontworpen door architect Ton Venhoeven en is genoemd naar de politicus Jan Schaefer (1940-1994). J.L.N. (Jan) Schaefer. bron: Beeldbank Nationaal Archief. Markante, onconventionele en populaire PvdA-politicus. Was aanvankelijk banketbakker en werd na een korte periode als Tweede Kamerlid staatssecretaris van Volkshuisvesting in het kabinet-Den Uyl. Gaf een grote impuls aan de stadsvernieuwing. AMSTERDAM, 31 JAN. Oud-staatssecretaris en oud-wethouder Jan Schaefer is gisteren op 53-jarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Amsterdam. Schaefer tobde al geruime tijd met zijn gezondheid ... Jan Schaeffer (geb. 1923-2018 te R...

INFORMATIE

AUTEUR
I. Boiten
DIMENSIE
11,63 MB
BESTANDSNAAM
Jan Schaeffer.pdf

OMSCHRIJVING

Jan Schaeffer (geb. 1923-2018 te Rotterdam) is een veelzijdig kunstenaar. Hij is vooral bekend door zijn Rotterdamse havens, landschappen, riviergezichten, stadsgezichten en stillevens.Dit alles in een romantisch-figuratieve stijl, die doet denken aan de Haagse School. Al deze verschillende genres zijn te zien in de meer dan 100 afbeeldingen in kleur, die in het boek zijn opgenomen.De sfeervolle havengezichten van Jan Schaeffer geven de situatie van de jaren vijftig weer met graanelevatoren, sleepboten en veel rook en stoom. Je ruikt en hoort de bedrijvigheid op het water.De kunstenaarsloopbaan van Jan Schaeffer wordt gekenmerkt door zijn passie voor het schilderen. Beeld en vooral kleur fascineerde hem. Hij heeft tot zijn vierennegentige leeftijd geschilderd.

Wil je het boek lezen?Jan Schaeffer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I. Boiten. Lezen Jan Schaeffer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN