Jaren van voorbereiding

Jaren van voorbereiding - Foudraine | Fthsonline.com

...Hij wil, brengt Hij ten uitvoer. De start van Gods masterplan en het toekomstperspectief ... De eerste oogst van eigen land: Herenboeren Op 't Lies na ... ... . Teksten om ter voorbereiding van les 1 te lezen: Genesis 12:2,3 Openbaring 21:1-5 Jesaja 46:10,11 Vitesse start de voorbereiding op het nieuwe seizoen op woensdag 1 juli. De Duitse trainer Thomas Letsch begint zijn klus in Arnhem wel zonder publiek. Ondanks de versoepelde coronamaatregelen ... Geschreven en getekend door één van onze instructeurs. Een handig en leuk boekje vol met tips voor het varen in Griekenland en Kroatië (voor ... Na jaren voorbereiding test met spoorboekloos rijden | NOS ... . Een handig en leuk boekje vol met tips voor het varen in Griekenland en Kroatië (voorbereiding, veiligheid en navigatie). Gebaseerd op de ervaringen die wij opdoen tijdens onze zeilvakanties. Aanrader voor iedereen die voor het eerst gaat zeilen in Middellandse Zee. AUTHOR(S)= Laan, B. van der \ Stichting Kinderboerderijen Nederland \ ; PUBLISHER=Stichting Kinderboerderijen Nederland, Geldermalsen, SOURCE= Vakblad kinderboerderijen, 8(2012)juni p. 22 - 23 Buitengewoon trots op de nieuwe kinderboerderij : na jaren van voorbereiding komt dan eindelijk de nieuwe kinderboerderij in Velp | Informatie voor professionals in voedsel en groen...

INFORMATIE

AUTEUR
Foudraine
DIMENSIE
3,43 MB
BESTANDSNAAM
Jaren van voorbereiding.pdf

OMSCHRIJVING

'Jaren van voorbereiding' is niet alleen een diepgaande terugblik op de periode na het eclatante succes van zijn in zeven talen verschenen bestseller 'Wie is van hout'. Het is een heldere en scherpzinnige weerslag van het zoeken van de schrijver naar wat voor hem de essentie van het leven is. Een zoeken dat werd voortgestuwd door de kracht en inspiratie van Bhagwan, Krishnamurti, Nisargadatta en andere mystici. Een harde confrontatie met de cynische westerse verstandsmaatschappij was daardoor onvermijdelijk. Hij moest ontdekken dat, hoewel wij de grenzen van de waanzin op het gebied van milieu en de oorlogsindustrie gevaarlijk idcht naderen, wij iedere nieuwe vorm van leven en denken hautain afwijzen. Als kritisch ingesteld wetenschapper toetste hij zelf in de afgelopen jaren de woorden van verschillende mystici aan de praktijk van zijn eigen leven en kwam daarbij tot onthutsende inzichten. Zijn ervaringen en stellingname gaan daarbij diep. Foudraine plaatst wederom, gelijk met 'WIe is van hout', een tijdbom onder de traditioneel gevestigde opvattingen ten aanzien van de 'condition humaine' en laat geen lezer onberoerd.Dit zeer meeslepend geschreven boek bevat vele beschrijvingen van een intens proces van meditatie en wordt door Foudraine aangekondigd als testament, afronding en laatste publiekelijke getuigenis. Het verdere meditatieve proces, zoals hij zelf zegt, in stilte geschieden.

Wil je het boek lezen?Jaren van voorbereiding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Foudraine. Lezen Jaren van voorbereiding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN