De dromer

De dromer - Use Lahoz | Fthsonline.com

...eft daarom tijd en ruimte nodig om goed te kunnen leren ... Dromerdijk - Wikipedia ... . De dromer is iemand met een leerstijlvoorkeur voor waarnemen (kijken) en concreet ervaren (voelen). Een dromer kan een situatie vanuit verschillende kanten bekijken en heeft een groot voorstellingsvermogen. Als je deze leerstijl hebt, ben je gevoelig/intuïtief en heb je een duidelijke voorkeur om te kijken ten opzichte van te doen. De dromer die doet - Bereik je doel in het Nu' 'De dromer die doet' is een zelf-coachingsboek, dat je helpt om je doelen te bereiken, terwijl 'in het Nu zijn' steeds de prioriteit heeft. Bij het boek horen er een bijbehorende 90-dagenplanne ... Leerstijl: Dromer | Testcentrum Groei B.V. ... . Bij het boek horen er een bijbehorende 90-dagenplanner, en verder een werkboek en een 90-dagendagboek bij. Er zijn vier leerstijlen: de dromer, denker, doener en beslisser. Iedereen heeft een leerstijl die het sterkst ontwikkeld is, en daarmee weet je onder welke omstandigheden iemand het beste leert en hoe je diegene daarbij het best kunt helpen. De leerstijlen zijn opgesteld door onderzoeker Kolb. Ontdek welke leerstijl bij jou hoort De Dromer is een ruime vrijstaande groepshuis, geschikt voor maximaal 40 personen. Deze groepsac...

INFORMATIE

AUTEUR
Use Lahoz
DIMENSIE
11,95 MB
BESTANDSNAAM
De dromer.pdf

OMSCHRIJVING

Meeslepend en ontroerend. In de traditie van La vita è bella.In De dromer schetst Use Lahoz, in 2009 in Spanje uitgeroepen tot 'Talent van het jaar', een prachtig beeld van de roerige tweede helft van de Spaanse 20e eeuw.De dromer is een ontroerende en meeslepende tragikomedie over identiteit, verlies, dromen en onschuld, met onvergetelijke personages: Santiago, een fantast en een goedzak met een groot hart wiens leven wordt beheerst door de verzinsels in zijn hoofd, en Candela, toonbeeld van goedgelovigheid, kracht en onvoorwaardelijke liefde in een tijdperk, gedurende de dictatuur van Franco, waarin vrouwen werden opgevoed om hun echtgenoten te dienen. Use Lahoz weet in een vloeiende en mooie stijl een prachtig beeld te schetsen van een man die ondanks talloze tegenslagen blijft geloven in de liefde en in de goedheid van de mens.Use Lahoz (1976) debuteerde in 2009 met Los Baldrich en werd door FNAC tot 'Talent van het jaar' uitgeroepen. Hij schrijft voor El Viajero en El País, en voor verschillende andere Spaanse en Zuid-Amerikaanse media.

Wil je het boek lezen?De dromer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Use Lahoz. Lezen De dromer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN