Karl May 13 - De boodschap van Winnetou

Karl May 13 - De boodschap van Winnetou - Karl May | Fthsonline.com

...wever en werd beroemd dankzij zijn Indianenverhalen en reis- en avonturenromans, die o ... De boodschap van Winnetou - Karl May - 9789000312351 ... ... .a. in de Balkan, het Midden-Oosten en Amerika spelen; de meeste landschappen die hij hierin tot in details beschreef, heeft hij echter nimmer gezien. De Duitse schrijver Karl May leefde van 1842 tot 1912. Hij groeide op als zoon van een wever en werd beroemd dankzij zijn Indianenverhalen en reis- en avonturenromans, die o.a. in de Balkan, het Midden-Oosten en Amerika spelen; de meeste landschappen die hij ... Vind karl may in Boeken op Marktplaats ... .a. in de Balkan, het Midden-Oosten en Amerika spelen; de meeste landschappen die hij hierin tot in details beschreef, heeft hij echter nimmer gezien. Hij bereikte een ongekende, nog steeds voortdurende populariteit als de ... INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 10,92 MB BESTANDSNAAM Karl May 13 - De boodschap van Winnetou.pdf PUBLICEER DATUM 2011-04-14 SCHRIJVER Karl May ISBN 9789031500130 De boodschap van Winnetou book. Read 11 reviews from the world's largest community for readers. A 60-year old Old Shatterhand receives several letters (a... Auteur May, Karl Titel De boodschap van Winnetou Uitgever Het Spectrum - Karl May Pockets 13 Genre Avontuur Bijzonderheden 1973, pocket, redelijk goede staat, iets verkleurd, 347 blz. ISBN Nummer 9027446636 Staat Redelijk Goed Gewicht 197 gr (exclusief verpakking) Past door brievenbus Ja Prijs € 0,85 (exclusief verzendkosten) Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. Bestel De boodschap van Winnetou van Karl May. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Lees „De boodschap van Winnetou" door Karl May verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. De Duitse schrijver Karl May leefde van 1842 tot 1912. Hij groeide op als zoon van een wever en werd beroemd dankzij zij... May, Karl - Karl May 13. De boodschap Van Winnetou Uitgever/Jaar: Prisma Boeken 5de / 5th 1969 Bijzonderheden: 347 pagina's. Oorspronkelijke titel: "Winnetous Erben". Deel 13 Karl May pocketserie. Kleine gebruikspoortjes. Soft Cover Prijs: € 5.00 (excl. verzendkosten) Verkoper:ERWIN Antiquariaat - Kampen KVK nummer: 05054467 Zwolle Zoek. Search: Mijn account Het e-book De boodschap van Winnetou, geschreven door Karl May, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Submenu Boekerij. Romans. Spanning De Duitse schrijver Karl May leefde van 1842 tot 1912. Hij groeide op als zoon van een wever en werd beroemd dankzij zijn Indianenverhalen en reis- en avonturenromans, die o.a. in de Balkan, het Midden-Oosten en Amerika spelen; de meeste landschappen die hij hierin tot in details besch...

INFORMATIE

AUTEUR
Karl May
DIMENSIE
3,14 MB
BESTANDSNAAM
Karl May 13 - De boodschap van Winnetou.pdf

OMSCHRIJVING

De Duitse schrijver Karl May leefde van 1842 tot 1912. Hij groeide op als zoon van een wever en werd beroemd dankzij zijn Indianenverhalen en reis- en avonturenromans, die o.a. in de Balkan, het Midden-Oosten en Amerika spelen; de meeste landschappen die hij hierin tot in details beschreef, heeft hij echter nimmer gezien. Hij bereikte een ongekende, nog steeds voortdurende populariteit als de schepper van de onsterfelijke prairiehelden Winnetou en Old Shatterhand. Hij beschreef de Indianen in de ondergang, in een pakkende en eenvoudige stijl. Het schema is simpel: ideale helden staan tegenover ruwe schurken, die uiteindelijk nooit hun gerechte straf ontlopen.

Wil je het boek lezen?Karl May 13 - De boodschap van Winnetou in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karl May. Lezen Karl May 13 - De boodschap van Winnetou Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN