Wettenbundel privacy en gegevensbescherming

Wettenbundel privacy en gegevensbescherming - Mr. S. van Cleef | Fthsonline.com

...e al jouw persoonsgegevens op (en schrik niet al te veel van de hoeveelheid gegevens die wordt opgestuurd)! Wet bescherming persoonsgegevens Wet van 6 juli 2000, houdende regels inzake de bescherming van persoonsgegevens (Wet bescherming persoonsgegevens) Wij Beatrix, bij de gratie Gods, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, enz ... Navigator | Dé website voor de jurist en fiscalist ... . enz. enz. Allen, die deze zullen zien of horen lezen, saluut! doen te weten: Alzo Wij in over Wet van 16 mei 2018, houdende regels ter uitvoering van Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming) (PbEU 2016, L 119 ... Artikel 9 - Verwerking van bijzondere categorieën van persoonsgegevens - EU algemene verordening gegevensbescherming (EU-AVG), Easy readable text of EU GDPR with many hyperlinks. Tijdens deze blog gaat Jacques Eding het hebben over zijn bemerkingen rondom privacy nu we nog minder dan een jaar hebben voordat we aantoonbaar in control en co ... Boek: Wettenbundel privacy en gegevensbescherming ... ... ... Artikel 9 - Verwerking van bijzondere categorieën van persoonsgegevens - EU algemene verordening gegevensbescherming (EU-AVG), Easy readable text of EU GDPR with many hyperlinks. Tijdens deze blog gaat Jacques Eding het hebben over zijn bemerkingen rondom privacy nu we nog minder dan een jaar hebben voordat we aantoonbaar in control en compliant moeten zijn aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)....

INFORMATIE

AUTEUR
Mr. S. van Cleef
DIMENSIE
12,97 MB
BESTANDSNAAM
Wettenbundel privacy en gegevensbescherming.pdf

OMSCHRIJVING

Wettenbundel privacy en gegevensbeschermingDe Wettenbundel privacy en gegevensbescherming bevat de relevante regelgeving op het gebied van privacy. In de bundel zijn de teksten opgenomen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en van de Uitvoeringswet AVG. Deze bundel is onderdeel van het materiaal dat onze cursisten ontvangen bij al onze opleidingen, cursussen en trainingen in het kader van privacy.

Wil je het boek lezen?Wettenbundel privacy en gegevensbescherming in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mr. S. van Cleef. Lezen Wettenbundel privacy en gegevensbescherming Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN