De Kamer

De Kamer - Harry Mulisch | Fthsonline.com

...at krijgen de Kamerleden in de ochtend een technische briefing over dit onderwerp ... bol.com | De kamer, Jonas Karlsson | 9789056724962 | Boeken ... . Via deze site en de app Debat Direct zijn de bijeenkomsten live te volgen. Meer dan een business club, Een ledengenootschap met bruisende activiteiten en boeiende ontmoetingen in besloten, historische salons de boeiendste plek van 't Stad Meer dan een business club, Een ledengenootschap met bruisend activiteiten en boeiende ontmoetingen in besloten, historische salons de boeiendste plek van 't Stad Meer dan een business club, Een ledengenootschap met bruisend ... De Kamer van volksvertegenwoordigers (Frans: Chambre des représentants; Duit ... De Kamer - Achmea ... ... De Kamer van volksvertegenwoordigers (Frans: Chambre des représentants; Duits: Abgeordnetenkammer) of kortweg de Kamer is sinds 1831 een van de twee kamers van het bicamerale Federaal parlement van België.De andere kamer is de Senaat.De gemeenschappelijke vergadering van de Kamerleden en de senatoren vindt plaats in de Verenigde Kamers.Deze organen, en dus ook de Kamer van ... Na de verkenning van de Waarde van Werk in 2018 constateerden we dat het een thema met veel impact is voor de toekomst en dat het diverse onderwerpen in zich heeft die riepen om meer verdieping. Afgelopen jaar stond de Kamer dan ook in het teken van de vraag hoe werk zich in de toekomst gaat ontwikkelen. Welk lidwoord (de of het): "de kamer" of "het kamer", wij helpen je graag. In Zelfportret met tulband (opgenomen in de bundel Voer voor psychologen, 1961) beschrijft Mulisch hoe bij op het idee kwam van 'De kamer'.In de winter van 1946 en 1947 bezocht Mulisch iedere zaterdag zijn vader die in een interneringskamp te Wezep zat. Dit deed hij liftend. Deze keer ging de terugreis bijzonder moeizaam. Het laatste stu...

INFORMATIE

AUTEUR
Harry Mulisch
DIMENSIE
5,78 MB
BESTANDSNAAM
De Kamer.pdf

OMSCHRIJVING

De kamer is het verhaal waarmee Harry Mulisch debuteerde op 8 februari 1947, in Elseviers weekblad. Over de publicatie van dit eerste verhaal schreef Harry Mulisch later: 'Toen ik de krant opensloeg en het zag staan, wist ik: dit is het. Alles wat er verder in de krant stond, werd overstraald door het licht dat ik toen zag, en ook alles in alle andere kranten en boeken waar ook ter wereld, te land, ter zee of in de lucht, - ik keek naar mijn naam als naar de opkomende, zij het voorshands verkeerd gespelde zon, die sterren en planeten deed verbleken.

Wil je het boek lezen?De Kamer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harry Mulisch. Lezen De Kamer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN