Groeten uit de Amazone

Groeten uit de Amazone - Jan-Willem van den Enden | Fthsonline.com

...zondere nalatenschap is nauw verweven met een nog onbekend drieluik van Vincent van Gogh, dat een andere kijk biedt op het leven van de gepassioneerde schilder ... Vind groeten uit in Boeken op Marktplaats ... . Moeten ze dit kunstwerk naar buiten brengen? Bestel Groeten uit de Amazone van Jan-Willem van den Enden. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd "Groeten uit de amazone" is het derde deel van een drieluik. De andere delen, "Testament van de eenzaamheid" en "Sarras" verschenen eerder bij uitgeverij Boekscout. Jan-Willem van den Enden is communicatieadviseur bij de gemeente Eindhoven, en houdt zich voornamelijk bezig met meer zakelijke teksten. Het leven van Paul v ... Groeten uit de Amazone - Jan-Willem van den Enden ... ... . Jan-Willem van den Enden is communicatieadviseur bij de gemeente Eindhoven, en houdt zich voornamelijk bezig met meer zakelijke teksten. Het leven van Paul van de Water en zijn familie staat op zijn kop als Bolletje, een oude vriend, komt te overlijden. Zijn bijzondere nalatenschap is nauw verweven met een nog onbekend drieluik van Vincent van Gogh, dat een andere kijk biedt op het leven van de gepassioneerde schilder. Moeten ze dit kunstwerk naar buiten brengen? Of juist niet? Daarnaast vraagt Bolletje in zijn testament aan ... Noté /5: Achetez Groeten uit de Amazone de Enden, Jan-Willem van den: ISBN: 9789491777837 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Groeten uit de Amazone | ISBN 9789491777837 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Koop nu "Groeten uit de Amazone" van "Jan-Willem van den Enden" / ISBN 9789491777837 "Groeten uit de amazone" is het derde deel van een drieluik. De andere delen, "Testament van de eenzaamheid" en "Sarras" verschenen eerder bi...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan-Willem van den Enden
DIMENSIE
6,24 MB
BESTANDSNAAM
Groeten uit de Amazone.pdf

OMSCHRIJVING

Het leven van Paul van de Water en zijn familie staat op zijn kop als Bolletje, een oude vriend, komt te overlijden. Zijn bijzondere nalatenschap is nauw verweven met een nog onbekend drieluik van Vincent van Gogh, dat een andere kijk biedt op het leven van de gepassioneerde schilder. Moeten ze dit kunstwerk naar buiten brengen? Of juist niet?Daarnaast vraagt Bolletje in zijn testament aan Paul nog eenmaal een raadsel op te lossen.Een dagboek van een oud SS-er dat meegebracht wordt vanuit het Amazonegebied lijkt een aanknopingspunt te bieden. Datzelfde dagboek zet Paul en zijn familie ook op het spoor van een aantekenboekje met mogelijk explosieve inhoud van een nazigeleerde. Maar zij zijn niet de enigen die dat graag in handen willen hebben. ''Groeten uit de amazone'' is het derde deel van een drieluik. De andere delen, ''Testament van de eenzaamheid'' en ''Sarras'' verschenen eerder bij uitgeverij Boekscout.Jan-Willem van den Enden is communicatieadviseur bij de gemeente Eindhoven, en houdt zich voornamelijk bezig met meer zakelijke teksten. Hij overschrijdt echter graag de grens tussen fictie en non-fictie en laat zien dat een combinatie van deze genres verrassende resultaten kan opleveren.

Wil je het boek lezen?Groeten uit de Amazone in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan-Willem van den Enden. Lezen Groeten uit de Amazone Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN