Het licht en de korenmaat

Het licht en de korenmaat - Hans Wopereis | Fthsonline.com

...at 1e druk is een boek van Hans Wopereis uitgegeven bij ITIP, school voor leven en werk ... Het licht en de korenmaat [e-Book] - Hans Wopereis - (ISBN ... ... . ISBN 9789025960384 'Licht en de korenmaat - je ziel als werkgever' gaat over de bezielende invloed die je als individu kunt uitoefenen binnen je organisatie als je je persoonlijke spiritualiteit weet te verbinden met je dagelijks werk. Het licht en de korenmaat gaat over de bezielende invloed die je als individu kunt uitoefenen binnen een organisatie als je het waagt om je licht niet onder de korenmaat, maar op een standaard te zetten. Eén persoon kan het verschil maken in het doorbreken van een gevestigde cultuur. Ied ... Het licht en de korenmaat eBook: Wopereis, Hans: Amazon.nl ... ... . Eén persoon kan het verschil maken in het doorbreken van een gevestigde cultuur. Ieder van ons kan soms die ene zijn. Als je wordt aangespoord je licht niet onder de korenmaat te zetten, wordt daarmee bedoeld dat je je kennis of vaardigheden niet moet verbergen, maar juist moet laten zien wat je weet en kunt.Volgens Van Dale (2005) kan je licht onder de korenmaat zetten de bijbetekenis hebben 'je k...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Wopereis
DIMENSIE
3,76 MB
BESTANDSNAAM
Het licht en de korenmaat.pdf

OMSCHRIJVING

Veel mensen komen vroeg of laat voor de opdracht te staan hun persoonlijke spiritualiteit te verbinden met hun dagelijks werk. Maar hoe maak je die verbinding in een werkomgeving die zo dikwijls geregeerd wordt door vaste patronen en kortetermijnbelangen?Het boek van Hans Wopereis gaat in essentie over persoonlijk leiderschap. Over de bezielende invloed die je als individu kunt uitoefenen als je het waagt om je licht niet onder, maar op de korenmaat te zetten. Één iemand kan het verschil uitmaken in het doorbreken van een gevestigde cultuur. Ieder van ons kan soms die ene zijn. Een inspirerend en praktijkgericht boek waarin mythen, sprookjes en bijbelverhalen over de innerlijke weg een grote rol spelen.Hans Wopereis is verbonden aan het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie)School voor leven en werk in Zutphen. Samen met mededirecteur Bas Klinkhamer en een team van begeleiders heeft hij de afgelopen vijftien jaar talloze bedrijven en organisaties begeleid in cultuurveranderingsprojecten. Daarnaast is Hans Wopereis als docent verbonden aan de ITIP-opleidingen.

Wil je het boek lezen?Het licht en de korenmaat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Wopereis. Lezen Het licht en de korenmaat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN