Survivalgids voor de kantoorjungle

Survivalgids voor de kantoorjungle - Japke-d. Bouma | Fthsonline.com

...ijf een recensie Auteur: Japke-d. Bouma: Prijs: € 19,90 (onder voorbehoud) Bindwijze: Boek, Paperback: Genre: Literaire non-fictie: Ligt deze titel in de winkel? Dit artikel is op dit moment ... Survivalgids voor de kantoorjungle ,… - voor €7,52 ... ... Survivalgids voor de kantoorjungle. Japke-d. Bouma, Japke-d. Bouma. Verzendkosten brievenbus € 3,00 afscheidsborrels overleeft, maar ook hoe je op kantoor de feestdagen kunt vieren of het wk voetbal. Vergaderen, ziekmelden, salarisonderhandelingen, overwerken, glazen plafonds, haperende kopieermachines: alle aspecten van het avontuurlijke leven in de kantoorjungle komen aan bod. De Survivalgids voor de Kantoorjungle van Japke-d. "Japke-d. Bouma schrijft in nrc.next en NRC Handelsblad wekelijks een column over hoe te overleven op kantoor. Ze schreef Gids voor de kanto ... bol.com | Ga lekker zelf in je kracht staan, Japke-d ... ... . De Survivalgids voor de Kantoorjungle van Japke-d. "Japke-d. Bouma schrijft in nrc.next en NRC Handelsblad wekelijks een column over hoe te overleven op kantoor. Ze schreef Gids voor de kantoorjungle (2013) en Survivalgids voor de kantoorjungle (2015). De Survivalgids voor de Kantoorjungle van Japke-d. Bouma is een must voor elke kantoortijger. werk. Survivalgids voor de kantoorjungle. Auteur(s) Japke-D. Bouma. NUR code(s) 320 Literaire non-fictie algemeen Imprint(s) Thomas Rap Uitgever(s) Bezige Bij b.v., Uitgeverij De. Taal Nederlands Vers. datum 05/10/2015 ... Tekeningen voor het boek: "Survivalgids voor de Kantoorjungle" (2015) Auteur: Japke-d. Bouma (columnist van nrc.next en NRC Handelsblad) Uitgeverij: Thomas Rap / De Bezige Bij Survivalgids voor de kantoorjungle. WP Admin ... De Positivo en de Doemdenker op acquisitie-pad Valt het doek straks voor de Hema? U bent één klik verwijderd van dit artikel. Log in met uw account om verder te lezen. Log in. Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan...

INFORMATIE

AUTEUR
Japke-d. Bouma
DIMENSIE
7,58 MB
BESTANDSNAAM
Survivalgids voor de kantoorjungle.pdf

OMSCHRIJVING

Het kantoor. We zitten er ons hele leven, zo lijkt het soms wel. Maar hoe overleven we in die jungle? Hoe ga je om met de snelle jongens van sales, de nerds van de automatisering, de drammerige baas en die indrukwekkende collega tegen wie je niets durft te zeggen?Japke-d. Bouma is onze gids in de kantoorjungle. Ze laat ons zien hoe je zonder kleerscheuren sollicitaties, heidagen en afscheidsborrels doorstaat, maar ook hoe je op kantoor de feestdagen kunt vieren of het WK voetbal. Hoe krijg je een hoger salaris? Hoe kom je die saaie vergadering door, Wanneer meld je je ziek, wanneer werk je over en wanneer niet? En moet je nou boven of onder je niveau werken? Op eigenzinnige en vaak hilarische wijze schiet Japke-d. te hulp met de beste tips en trucs.De Survivalgids voor de kantoorjungle is een noodzakelijk boek voor elke kantoortijger.

Wil je het boek lezen?Survivalgids voor de kantoorjungle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Japke-d. Bouma. Lezen Survivalgids voor de kantoorjungle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN