De route van de smaak

De route van de smaak - Joost Tack | Fthsonline.com

... eigen verhaal en elk hun eigen smaken hebben ... Proef de vijf trappistenroute - de smaak en mystiek van ... ... . Ontdek de smaken van Ede én omgeving tijdens deze fietsroute! Deze route brengt namelijk de beste Edese streekproducten, cultuur en het landschap bij elkaar. Zo is Ede omgeven door de prachtige Veluwse natuur en kun je in het Kröller-Müller Museum de op een na grootste Van Goghverzameling ter wereld bewonderen. Hasselt (Limburg, België) | Fietsroute 181409 | 35,58 km | Hasselt, de Hoofdstad van de Smaak | Fietsen in Hasselt De route van de smaak | ISBN 9789461310392 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De route ... van Meaurain tot Givry DE ROUTE VAN DE SMAAK ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De route van de smaak. Tournee generale #2. Auteur(s) Joost Tack. NUR code(s) 740 Mens en maatschappij algemeen Imprint(s) Van Halewyck Uitgever(s) Halewyck, Uitgeverij Van. Taal Nederlands Vers. datum 01/03/2011 NSTC 9789461310392. B elgië bierland in kaart brengen in één enkele serie: het was onbegonnen werk. De route gaat richting Oosterland, waar de Michaëlskerk uit de 12e eeuw het gezichtsveld domineert, met charmante huizen die voor het hogere personeel van de Maatschappij tot Uitvoering van de Zuiderzeewerken zijn gebouwd. Een ervan wordt als Bed & Breakfast gebruikt, een unieke plek om te overnachten. Een bijzondere weetje is dat de Duitse ex-kroonprins Wilhelm hier een aantal jaar ... Www.boekwinkeltjes.nl twee...

INFORMATIE

AUTEUR
Joost Tack
DIMENSIE
5,88 MB
BESTANDSNAAM
De route van de smaak.pdf

OMSCHRIJVING

De route van de smaak 1e druk is een boek van Joost Tack uitgegeven bij Van Halewyck. ISBN 9789461310392 België bierland in kaart brengen in één enkele serie: het was onbegonnen werk. Ons land telt immers meer dan 120 brouwerijen, die elk hun eigen verhaal en elk hun eigen smaken hebben. In TOURNEE GENERALE 2 pikken muzikant en duivel-doet-al Jean Blaute en oer-veejay Ray Cokes daarom met plezier de draad van de eerste reeks weer op. Ze duiken opnieuw onder in de Belgische bierwereld om verhalen van brouwers, kwekers en telers te sprokkelen en de verborgen pareltjes in de Belgische bierkroon te ontdekken.De rode draad is deze keer: smaak. Jean en Ray bezoeken verschillende chef-koks en laten zich de heerlijkste biermaaltijden voorschotelen. Ze gaan op zoek naar bekende en onbekende smaken en combinaties. Wist je bijvoorbeeld dat bier en whisky een uitstekend duo vormen? En dat bier en kaas soms beter samengaan dan wijn en kaas? En op het einde van de rit brouwen de twee bon vivants, met de kennis die ze vergaard hebben, opnieuw hun eigen bier: Tournée Générale Tripel Hop!TOURNEE GENERALE 2 gaat verder waar de eerste reeks geëindigd is. Omdat de eerste reeks nog maar het topje van de bierberg liet zien. Omdat er nog zo veel te vertellen was.

Wil je het boek lezen?De route van de smaak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joost Tack. Lezen De route van de smaak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN