Het is ingewikkeld

Het is ingewikkeld - Kaat De Kock | Fthsonline.com

...n Miller) en Peter (Ben Segers) hebben het allemaal: een goede job, twee prachtige kinderen, toffe vrienden, een mooi huis en een kat ... KLB / "Heeft een ingewikkelde relatie met..." - forum.fok.nl ... .Maar de liefde is uitgedoofd, hun seksleven dood en de midlifecrisis klopt op de deur. Lien beslist om uit elkaar te gaan, maar zij en Peter krijgen het niet over hun hart om de kinderen wekelijks heen en weer te verhuizen. #hetisingewikkeld is een Vlaamse tragikomische televisieserie in regie van Lenny Van Wesemael uit 2017 uitgezonden op VIER. Het is een productie van Geoffrey Enthoven en Mariano Vanhoof voor productiehuis Fobic Films. De sitcom is een bewerking door Lenny ... An Miller en Ben Segers in tweede seizoen # ... ... . Het is een productie van Geoffrey Enthoven en Mariano Vanhoof voor productiehuis Fobic Films. De sitcom is een bewerking door Lenny Van Wesemael van een Deens format, Bedre skilt end aldrig (Splitting Up Together), van Mette Heeno.Het eerste seizoen van acht afleveringen ... Deze pagina kon niet gevonden worden. Ga naar de homepagina van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Kaat De Kock
DIMENSIE
11,54 MB
BESTANDSNAAM
Het is ingewikkeld.pdf

OMSCHRIJVING

Esther dumpte haar vriend omdat hij geen kinderen wilde en zijn ambities geen ruimte lieten voor haar carrière. Nu is het háár beurt om haar dromen na te jagen. Helaas blijken haar droomjob én haar droomman niet zomaar in haar schoot te vallen en zit ze vast in een saaie, uitzichtloze job en een piepklein flatje. Tot ze op een dag een aanbod krijgt dat ze niet kan weigeren. Vindt Esther op deze manier de liefde? En wat gebeurt er als ze per ongeluk met de foute man slaapt, wat weleens heel veel invloed zou kunnen hebben op haar carrière én haar leven?

Wil je het boek lezen?Het is ingewikkeld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kaat De Kock. Lezen Het is ingewikkeld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN