Op reis door visioenenland

Op reis door visioenenland - Anitsa Kronenberg | Fthsonline.com

...slag van vele ontdekkingsreizen door een wereld waarvan de bewoners zich niet met een menselijke stem kunnen uiten, maar o zo veel te ... Op reis door visioenenland: In contact met flora, fauna en ... ... ... Op reis door visioenenland - Anitsa Kronenberg - Dit boek is het verslag van vele ontdekkingsreizen door een wereld waarvan de bewoners zich niet met een menselijke stem kunnen uiten, maar o zo veel te zeggen hebben. Anitsa Kronenberg is in contact gekomen met dieren, stenen, natuurwezens, gidsen en zelfs voorwerpen. 17-dec-2014 - Voorverkoop: Dit boek wordt begin 2015 gereleased. Dit boek is het verslag van vele ontdekkingsreizen door een wereld ... Op reis door visioenenland | Anitsa Kronenberg - Doorbraak ... ... . 17-dec-2014 - Voorverkoop: Dit boek wordt begin 2015 gereleased. Dit boek is het verslag van vele ontdekkingsreizen door een wereld waarvan de bewoners zich niet met een menselijke stem kunnen uiten, maar o zo veel te zeggen hebben. Anitsa Kronenberg richt zich door middel van meditatie op de etherische wereld die achter de materiële wereld schuil gaat. Op reis door visioenenland Op reis door visioenenland (e-Book) in contact met flora, fauna en deva's. Prijs: € 9,99: Download direct dit e-Book. Deze titel komt in aanmerking voor. Koop minimaal drie actie e-Books en ontvang 10% stapelkorting! Bekijk alle actie e-Books. Anitsa Kronenberg. Anitsa Kronenberg is natuurgeneeskundig therapeut. Al van kinds af aan voelde ze zich nieuwsgierig naar de plantenwereld. Na haar studie heeft ze naast haar praktijk een aantal jaren les gegeven. Daarnaast schreef ze interviews en artikelen voor diverse (spirituele) vakbladen. Toen ze begon met mediteren ging er een tot dan toe compleet onkenbare w Op reis door visioenenland. Dit boek is het verslag van vele ontdekkingsreizen door een wereld waarvan de bewoners zich niet met een menselijke stem kunnen uiten, maar o zo veel te zeggen hebben. Anitsa Kronenberg is in contact gekomen met dieren, stenen, natuurwezens, gidsen en zelfs voorwerpen. Ze ontdekt dat intelligent bewustzijn niet voorbehouden is aan de mensheid. Op Reis door Visioenenland: In contact met flora, fauna en deva's | Anitsa Kronenberg, Dr. Paul van der Wal, Wil van Gemert | ISBN: 9789079995363 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Anitsa Kronenberg is natuurgeneeskundig therapeut. Al van kinds af aan voelde ze zich nieuwsgierig naar de plantenwereld. Na haar studie heeft ze naast haar praktijk een aantal jaren les gegeven. Daarnaast schreef ze interviews en artikelen voor diverse (spirituele) vakbladen. Toen ze begon met mediteren ging er een tot dan toe compleet onkenbare wereld voor haar open. Op re...

INFORMATIE

AUTEUR
Anitsa Kronenberg
DIMENSIE
7,94 MB
BESTANDSNAAM
Op reis door visioenenland.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is het verslag van vele ontdekkingsreizen door een wereld waarvan de bewoners zich niet met een menselijke stem kunnen uiten, maar o zo veel te zeggen hebben. Anitsa Kronenberg is in contact gekomen met dieren, stenen, natuurwezens, gidsen en zelfs voorwerpen. Ze ontdekt dat intelligent bewustzijn niet voorbehouden is aan de mensheid. Intelligent bewustzijn is overal. Het is verrassend te merken hoe zeer de etherische wereld invloed heeft op ons dagelijks bestaan, zonder dat we ons dat bewust zijn. Anitsa leert er om met problemen om te gaan, ze wordt geholpen zichzelf en anderen te genezen en ze leert de tekenen in de natuur te verstaan. Met dit boek wil Anitsa mensen aanmoedigen om ook contact te maken met deze wereld waar we allemaal deel van uitmaken en die voor iedereen toegankelijk is. Ze laat uitsluitend haar ervaringen spreken, zonder oordeel en niet uitgaande van enige theorie. Dit doet zij in een taal waarin liefde en mededogen voor al het bestaande moeiteloos doorklinken. Het toont hoezeer zij heeft geput uit een zuivere bron. Zelf zegt Anitsa over haar boek: ''Het is te mooi om niet te delen''. Laat het u inspireren om uw eigen pad naar deze werelden te vinden.

Wil je het boek lezen?Op reis door visioenenland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anitsa Kronenberg. Lezen Op reis door visioenenland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN