Alles is revalidatie

Alles is revalidatie - J.M. Terwel | Fthsonline.com

...n tot persoon. Dat is onder meer afhankelijk van uw klachten, maar ook van wat u zelf nog kunt en wilt ... Alles is revalidatie, J.M. Terwel - Paperback ... ... . Doel. ... Tijdens de revalidatie gaat hij na of alles goed verloopt. Alles is revalidatie is een praktische ondersteuning en inspiratiebron voor alle medewerkers van revalidatie-afdelingen die interdisciplinaire revalidatie verlenen aan mensen met een beroerte. Marieke Terwel is hoofd van de afdeling psychologie en gezondheidszorgpsycholoog in Laurens Antonius Binnenweg, Centrum voor Revalidatie en Geriatrie te Rotterdam. Visie revalidatie. Revalidanten kunnen rekenen op begeleiding en behandeling geboden vanuit de volge ... Revalidatie - KiesBeter ... . Visie revalidatie. Revalidanten kunnen rekenen op begeleiding en behandeling geboden vanuit de volgende visie op revalidatie: Revalideren is samen actief werken aan de toekomst: thuis, in het ziekenhuis of revalidatiecentrum. Alles is revalidatie. revalideren na een beroerte in het Laurens Therapeutisch Klimaat. J.M. Terwel; Marieke Terwel Medisch Specialistische Revalidatie. Wie door ziekte, ongeval of een aangeboren aandoening beperkt raakt, krijgt te maken met medisch specialistische revalidatie. De patiënt krijgt zijn behandeling van een multidisciplinair team, dat onder leiding staat van een revalidatiearts. Voor mensen die getroffen worden door een beroerte verandert alles. Zij hebben om te kunnen revalideren veel tijd en therapie nodig, echter revalidatieteams hebben vaak beperkte middelen tot hun beschikking. Door gebruik te maken van het revalidatieprogramma Laurens Therapeutisch Klimaat kunnen ze de revalidant toch een optimale behandeling bieden. Dit revalidatieprogramma biedt een ... Alles is revalidatie beschrijft hoe uiteenlopende dagelijkse situaties worden benut om te revalideren. Revalidanten worden de hele dag door gestimuleerd om dát te oefenen wat nodig is om zo … Lees de volledige beschrijving Alles is revalidatie. Het doen van de dagelijkse dingen in het leven is ook revalidatie, wij stimuleren u en ondersteunen u hierbij. Zo wordt bijvoorbeeld de broodmaaltijd als buffet in de huiskamer klaargezet en maakt u zelf uw maaltijd klaar. Dit zelf doen is een goede oefening in uw revalidatieprogramma. Bestel Alles is revalidatie van Marieke Terwel. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het motto van Anholt is: "Alles is revalidatie". Dit betekent onder anderen fysiotherapie, logopedie, maar ook de dagelijkse dingen, zoals brood smeren of veters strikken. Ze werken volgens een therapeutisch klimaat, dat wil zeggen: "Wat je kunt, doe je ook zelf, maar het moet wel aansluiten bij je doelen". Alles is revalidatie. In Flevoburen, Centrum voor geriatrische revalidatie en onderdeel van Zorggroep Almere, verbl...

INFORMATIE

AUTEUR
J.M. Terwel
DIMENSIE
12,63 MB
BESTANDSNAAM
Alles is revalidatie.pdf

OMSCHRIJVING

Alles is revalidatie 1e druk is een boek van Marieke Terwel uitgegeven bij Eburon Uitgeverij. ISBN 9789059724853 Voor mensen die getroffen worden door een beroerte verandert alles. Zij hebben om te kunnen revalideren veel tijd en therapie nodig, echter revalidatieteams hebben vaak beperkte middelen tot hun beschikking. Door gebruik te maken van het revalidatieprogramma Laurens Therapeutisch Klimaat kunnen ze de revalidant toch een optimale behandeling bieden. Dit revalidatieprogramma biedt een verfrissend perspectief op CVA-revalidatie. De intensieve samenwerking tussen therapeuten speelt hierbij een cruciale rol.Alles is revalidatie beschrijft hoe uiteenlopende dagelijkse situaties worden benut om te revalideren. Revalidanten worden de hele dag door gestimuleerd om d t te oefenen wat nodig is om zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren. Specifieke benaderingswijzen dagen de CVA-revalidant uit om zelf te leren revalideren. Wie moet revalideren na een beroerte, is in zo'n revalidatieomgeving beter af.Het eerste deel van het boek beschrijft hoe deze vernieuwende wijze van revalideren gestalte krijgt op de werkvloer. Het tweede deel geeft therapeuten adequate handvatten waarmee ze meteen aan de slag kunnen bij het uitvoeren van groepstherapie n. Alles is revalidatie is een praktische ondersteuning en inspiratiebron voor alle medewerkers van revalidatie-afdelingen die interdisciplinaire revalidatie verlenen aan mensen met een beroerte.Marieke Terwel is hoofd van de afdeling psychologie en gezondheidszorgpsycholoog in Laurens Antonius Binnenweg, Centrum voor Revalidatie en Geriatrie te Rotterdam. Als projectleider van het Laurens Therapeutisch Klimaat is zij nauw betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van dit revalidatieprogramma.

Wil je het boek lezen?Alles is revalidatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.M. Terwel. Lezen Alles is revalidatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN