De boekendokter

De boekendokter - Thomas Blondeau | Fthsonline.com

...n. Speciaal voor de Vlaamse Boekenbeurs en Cobra ... De Boekendokter - Taalunie ... .be bedacht Thomas Blondeau indertijd het concept van De boekendokter. De opzet was geniaal in al zijn eenvoud: bouw op de beurs een ouderwetse doktersspreekkamer na, zet daar een schrijver in, en laat die schrijver (in witte jas!), antwoorden op alle vragen en verzuchtingen waarmee de boekenbeursbezoeker kan zitten. De boekendokter. Thomas Blondeau bedacht speciaal voor de Vlaamse Boekenbeurs het concept van 'de boekendokter'. De opzet was geniaal in al zijn... Samenvattin ... De Boekendokter ... . De opzet was geniaal in al zijn... Samenvatting Speciaal voor de Vlaamse Boekenbeurs en Cobra.be bedacht Thomas Blondeau indertijd het concept van De boekendokter. De opzet was geniaal in al zijn eenvoud: bouw op de beurs een ouderwetse doktersspreekkamer na, zet daar een schrijver in, en laat die schrijver (in witte jas!), antwoorden op alle vragen en verzuchtingen waarmee de boekenbeursbezoeker kan zitten. De boekendokter. In de Belgische cultuurkrant De Witte Raaf lees ik hoe de Engelse neuroloog en schrijver Oliver Sacks (1933-2015) aan de hand van twee jeugdherinneringen de onbetrouwbaarheid van het menselijk geheugen schetst. De Boekendokter. De schrijver is niet, nóóit, de hoofdpersoon van zijn roman, hoe hardnekkig het boek ook in de ik-persoon geschreven is. Evenmin hoeft hij zich te verantwoorden voor de handel en wandel van zijn helden. Boekendokter Johan van bibliotheek Permeke geeft boeken-, ... Vraag het aan de boekendokter van bibliotheek Permeke! ("voorschrift" 10) Bibliotheek Permeke. Loading ... Speciaal voor de Vlaamse Boekenbeurs en Cobra.be bedacht Thomas Blondeau indertijd het concept van De boekendokter. De opzet was geniaal in al zijn eenvoud: bouw op de beurs een ouderwetse doktersspreekkamer na, zet daar een schrijver in, en laat die schrijver (in witte jas!), antwoorden op alle vragen en verzuchtingen waarmee de boekenbeursbezoeker kan zitten. De Boekendokter luistert, leest voor en geeft boekentips. Bel gratis naar 0800 11 709 tijdens het spreekuur. Dinsdag & donderdag van 10 - 12 uur en van 20 - 22 uur. Woensdag van 14 - 16 uur. See More. De Boekendokter. May 27 at 6:49 AM. Lezen is goed voor je welzijn. Literatuur heelt. De Boekendokter. Misschien heb je het moeilijk. Misschien heb je nood aan een luisterend oor. Misschien zoek je een stem. Misschien verlang je naar schoonheid of troost. Misschien zoek je een boek. De Boekendokters luisteren naar jou, lezen je een gedicht of verhaal voor en geven boekentips op maat. De Boekendokter Vanaf nu kan je via 0800 11 709 gratis bellen met De Boekendokter. Je kan ...

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas Blondeau
DIMENSIE
9,97 MB
BESTANDSNAAM
De boekendokter.pdf

OMSCHRIJVING

Thomas Blondeau bedacht speciaal voor de Vlaamse Boekenbeurs het concept van ‘de boekendokter’. De opzet was geniaal in al zijn eenvoud: in een nagebouwde doktersspreekkamer gaf hij antwoord op alle vragen en verzuchtingen waarmee een lezer kan zitten. Blondeaus optredens op de Boekenbeurs waren al snel legendarisch. Hij wist voor elke aandoening het juiste recept, want voor elk kwaaltje, van eksteroog tot liefdesverdriet, bestaat een roman die ons lijden kan verzachten.Op verzoek van De Bezige Bij maakte Roderik Six een selectie van de beste recepten om daarna de rol van doktersassistent aan te nemen. Met zachte hand leidt Six de lezer de onderwereld binnen om op zoek te gaan naar de mythische boekendokter. Wat volgt is een geraffineerd verhaal over de helende kracht van literatuur, over de schrijnende onmacht van de taal, over dood en verdriet, maar bovenal over een innige vriendschap die veel te vroeg eindigde.

Wil je het boek lezen?De boekendokter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas Blondeau. Lezen De boekendokter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN