De ysbreeker

De ysbreeker - Geert Mak | Fthsonline.com

...it de Vecht. De Ysbreeker is wat mij betreft een echte aanrader als je een leuk restaurant zoekt in de buurt van Carré ... de ysbreeker | De Volkskrant ... . Maar ook als je niet naar het theater gaat is De Ysbreeker een leuke tip. Je kunt hier niet alleen terecht voor diner maar ook voor een kop koffie, lunch of (hapje bij) de borrel. Je vindt De Ysbreeker op Weesperzijde 23 in Amsterdam. Bestel De ysbreeker van Geert Mak. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd de ysbreeker. De Gids Maria Goos over haar vak en haar voorkeuren: Bach, Elsschot en de Meisjes in Kimono. Voorpagi­na De Volkskra ... DE YSBREEKER, Amsterdam - Oud Oost - Updated 2020 ... ... . De Gids Maria Goos over haar vak en haar voorkeuren: Bach, Elsschot en de Meisjes in Kimono. Voorpagi­na De Volkskrant tv-selectie voor donderdag 4 mei. Voorpagi­na 'Een tatoeage moet een avontuur blijven' Mensen Heerlijke cappuccino in elitaire koffiebar....

INFORMATIE

AUTEUR
Geert Mak
DIMENSIE
10,3 MB
BESTANDSNAAM
De ysbreeker.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is een bewerking van Een bres in de stad, De geschiedenis van de IJsbreker, gepubliceerd door De IJsbreker en Trouw in 1987. Het was het eerste boekje dat ik ooit schreef, en het droeg alle sporen van een begin. Het is nu herdrukt speciaal voor de vernieuwde Ysbreeker.De tekst heb ik schoongemaakt, geactualiseerd en van al te storende krullen ontdaan. Met name de beginhoofdstukken zijn enigszins herschreven omdat er inmiddels veel meer bekend geworden is over de vroegegeschiedenis van dit stuk van de Amstel. Ook het slot is aangepast: er gebeurde in de tussenliggende jaren immers zoveel met en rond De Ysbreeker. Voor het overige is er inhoudelijk weinig veranderd.

Wil je het boek lezen?De ysbreeker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geert Mak. Lezen De ysbreeker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN