Het Pad van Creatie

Het Pad van Creatie - A. Straatman | Fthsonline.com

...eze aspecten terug in mijn Zijn en in mijn werk ... In zijn boek Het pad van creatie wijst... - School voor ... ... . Het Pad van Creatie / bewust je eigen toekomst scheppen vanuit het hart: ISBN: 9789020202281: Taal: Nederlands : Uitgever: Bijzonderheden: 2008, Gebonden,Nieuwe hardcover! Prijs: € 15,00: Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland) Meer info: De Kikkerkoning neemt ... Pad van Creatie I & Pad van Creatie II Aanbevolen: Zelf-dagen I & II. Prijs €250,- | 2 weekenden voor €450,- | 3 weekenden voor €600,- | Herhaling: €150,-Hoeveelheid deelnemers In dit weekend werken we met een kleine groep van 3 - 6 deelnemers. In deze trainingsdagen en -weekenden van Pad ... Het pad van creatie' - Esoterie en Spiritualiteit ... ... . In deze trainingsdagen en -weekenden van Pad van Creatie onderzoeken we stapsgewijs met vooruitstrevende perspectieven en hernieuwde begripsvorming onze diepste herinneringen; wat we inherent al weten. Zodat we weer herinneren wie en wat werkelijk zijn. Pad van Creatie I - III Aanbevolen maar geen instapvoorwaarde: Zelf-dagen I & II. Prijs €250,- exclusief lunch inclusief reader Herhaling: €150,-Hoeveelheid deelnemers ... Verrast worden door de schoonheid van het alledaagse - daar word ik écht blij van. Het geven van workshops, cursussen, educatieve jeugdtrajecten, coachende trainingen, exposeren behoort allemaal tot de mogelijkheden waarin het weer doorgeven centraal staat. We zijn een unieke opleiding die het beeldend vermogen en het innerlijke zelf van de mens combineert. Het pad van creatie door Ab Straatman Ankh Hermes 2008 harde kaft 128 blz staat: goed (lijkt ongelezen) verzendkosten b Jolanda van Hasselt heeft de ambitie om de biodiversiteit van het intensief gebruikte landschap in Zundert te vergroten. Ze verdient haar brood als boomteler, is actief binnen de coöperatieve boomkwekerijvereniging Treeport en zat jarenlang in het bestuur van het Vogelrevalidatiecentrum. In zijn boek Het pad van creatie wijst Ab Straatman erop dat het hart zeventigduizend hersencellen bevat. Dat het hart een eigen intelligentie bezit, was bij de Ouden, zoals de Egyptenaren, de Essenen, Tibetanen, Maya's, Inca's, Hopie, Huna;s etc. al een aangenomen feit. A. STRAATMAN - 2008 - De mens is een scheppend wezen. Elke gedachte, emotie, intentie en handeling geeft vorm aan het leven. Dat is een verheugend feit. De kunst … | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Quotes creativiteit Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal. ~Albert Einstein~ Hier vind je ee...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Straatman
DIMENSIE
6,21 MB
BESTANDSNAAM
Het Pad van Creatie.pdf

OMSCHRIJVING

Ab StraatmanHet Pad van CreatieBewust je eigen toekomst scheppen vanuit het hartDe mens is een scheppend wezen. Elke gedachte, emotie, intentie en handeling geeft vorm aan het leven. Dat is een verheugend feit. De kunst is om van die kracht bewust gebruik te maken. Wij stappen dan gaandeweg uit ons slachtofferschap en gevoel van machteloosheid in een wereld waarin wij bewust overvloed voor onszelf en anderen scheppen. De helende invloed daarvan op ons leven en de wereld is enorm. Wij kunnen kiezen uit negatief en positief scheppen, of voor het vermogen tot supercreatie vanuit het hart. De wetten en technieken hiervoor zijn wetenschappelijk onderzocht en bewezen. Zij zijn toe te passen in het leven van alledag en voeren vanzelf naar hogere niveaus van geluk, gezondheid en creativiteit. Supercreatie is een nieuwe weg en manier van persoonlijke ontwikkeling in het dagelijks leven.Van overleven naar leven in overvloed met de 13 scheppende kwaliteiten van het hart.Ab Straatman (1946) ontwikkelde zich door zijn beroep van homeopaat en bedrijfsadviseur als een expert van het menselijke bewustzijn. Hij is mede-oprichter van de School van het Leven.

Wil je het boek lezen?Het Pad van Creatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Straatman. Lezen Het Pad van Creatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN