Moederliefde

Moederliefde - Tanja Kaltofen | Fthsonline.com

... maart 2017 . U bent hier: Documentaires ... Als je moeder het leven niet kan bijbenen - NRC ... . 2doc . 2017 . 2Doc: Moederliefde . NTR 20 maart 2017 . Twintig jaar geleden was Cynthia de hoofdpersoon in een aflevering van Zembla. Toen werd ze uit huis gehaald op last van de Rotterdamse kinderrechter, die haar verstandelijk beperkte ouders ongeschikt vond om kinderen op te voeden. (TIP) Moederliefde gedicht nodig? Kies nu uit duizenden gedichten, helemaal gratis. Dagelijks nieuwe gedichten. 100% uniek. ... Gedicht: Willem M. Roggeman • Moederliefde - Neerlandistiek ... . Dagelijks nieuwe gedichten. 100% uniek. Zuivere moederliefde geeft kinderen het gevoel dat ze op hun eigen manier bijzonder zijn, los van hun kwaliteiten en prestaties. Ze hoeven er niets voor te doen, alleen een kamer binnenkomen. Volle bloei. Klassieke moederliefde is een dragende kracht. In deze documentaire volgen we een jaar lang de 21-jarige Cynthia Stomphorst en haar zwakbegaafde moeder. Ontbrekende ...

INFORMATIE

AUTEUR
Tanja Kaltofen
DIMENSIE
8,81 MB
BESTANDSNAAM
Moederliefde.pdf

OMSCHRIJVING

Het vervolg op 'En toen was er licht' is een ontroerende, spirituele roman over het moederschap en alles wat daarbij komt kijken.Susan en Alex hebben een grote kinderwens. Nadat zij tien jaar hebben geprobeerd om via de natuurlijke weg kinderen te krijgen, besluiten zij om naar het ziekenhuis te gaan. Meteen bij de eerste ivf-poging wordt Susan zwanger van een zoon. Vanaf het begin van het ivf-traject wordt Susan geconfronteerd met negatieve gedachten en emoties. Deze worden na de geboorte van haar zoon nog sterker. Door de relatie met haar zoon voelt zij dat haar overleden ouders nog steeds haar leven bepalen. Om haar geluk te vinden realiseert zij zich dat ze de afhankelijkheidsverbinding met haar ouders én met haar zoon moet loslaten. Pas dan kan zij weer vanuit zichzelf stralen. Susan is zich er als kind van bewust dat zij met engelen en andere zielen kan praten. De engelen helpen haar en ook haar ouders staan haar vanuit de hemel bij. Zij leren haar om helemaal in het moment aanwezig te zijn en onvoorwaardelijk van zichzelf en het leven te houden.

Wil je het boek lezen?Moederliefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tanja Kaltofen. Lezen Moederliefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN