Op stap met Snor

Op stap met Snor - Mariette Vanhalewijn | Fthsonline.com

...urt. Samen gaan ze op zoek naar het hol van een beer en bezoeken ze een mooi kasteel ... Op stap met Snor door Mariette Vanhalewijn & Joris Snaet ... . Snor is een bijzondere kat. Hij woont bij opa Prof en oma Roos. Hij kan het niet altijd goed vinden met Fie, die vaak bij haar oma en opa op bezoek komt. Snor gaat graag op stap met andere katten uit de buurt. Samen gaan ze op zoek naar het hol van een beer en bezoeken ze een mooi kasteel. Op stap met Snor | ISBN 9789002261886 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dit groeiboek neemt je mee op stap met poes Sno ... Op stap met Snor | Boek.be ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dit groeiboek neemt je mee op stap met poes Snor. Die woont bij Roos en Prof die soms hun kleinkind Fie op bezoek krijgen. Ze wil graag spelen met Snor maar die heeft daar meestal geen zin in. Hij luistert wel graag naar verhalen die Roos of Prof hem vertellen. Met een rode bus maakt Snor een uitstapje met alle dieren uit de wijk. Als kers op de taart viert Snor zijn verjaardag op een heel speciale dag... Lees de belevenissen van Snor helemaal zelf! Letter na letter, woord voor woord, zin per zin. Want de verhalen volgen jouw eigen leesweg. Ontdek de magie van zelf leren lezen stap voor stap. Snor is een bijzondere kat. Hij woont bij opa Prof en oma Roos. Hij kan het niet altijd goed vinden met Fie, die vaak bij haar oma en opa op bezoek komt. Snor gaat graag op stap met andere katten uit de buurt. Samen gaan ze op zoek naar het hol van een beer en bezoeken ze een mooi kasteel. Snor is een bijzondere kat. Hij woont bij opa Pro...

INFORMATIE

AUTEUR
Mariette Vanhalewijn
DIMENSIE
7,82 MB
BESTANDSNAAM
Op stap met Snor.pdf

OMSCHRIJVING

Snor is een bijzondere kat. Hij woont bij opa Prof en oma Roos. Hij kan het niet altijd goed vinden met Fie, die vaak bij haar oma en opa op bezoek komt. Snor gaat graag op stap met andere katten uit de buurt. Samen gaan ze op zoek naar het hol van een beer en bezoeken ze een mooi kasteel. Met een rode bus maakt Snor een uitstapje met alle dieren uit de wijk. Als kers op de taart viert Snor zijn verjaardag op een heel speciale dag... Lees de belevenissen van Snor helemaal zelf! Letter na letter, woord voor woord, zin per zin. Want de verhalen volgen jouw eigen leesweg. Ontdek de magie van zelf leren lezen stap voor stap. De lieflijke illustraties zorgen ervoor dat leren lezen nog leuker wordt. Mariette Vanhalewijn was journaliste bij De Standaard. Ze stal menig kinderhart met o.a. Een koffertje vol dromen, Gaatjes in de hemel en Een mannetje dat niet kon slapen. Haar boeken werden in heel wat talen vertaald, bewerkt voor theater en film, en vaak bekroond. Joris Snaet studeerde toegepaste grafiek en doctoreerde in de kunstwetenschappen. Hij werkt als bouwhistoricus voor de KU Leuven en tekent cartoons voor Campuskrant en De Standaard.

Wil je het boek lezen?Op stap met Snor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariette Vanhalewijn. Lezen Op stap met Snor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN