Verlies ze niet!

Verlies ze niet! - Ingrid De Jonghe | Fthsonline.com

...lies ze niet! (eBook) Hallo! Op zoek naar een Verlies ze niet!-boek geschreven door auteur Ingrid De Jonghe? Registreer u op onze website pianofortefestival ... Verlies ze niet! Een pleidooi om anders om te gaan met ... ... .nl en download gratis boeken! Het gaat niet goed met onze jongeren. Meer en meer jongeren hebben depressieve gedachten. In de wachtzaal van de psycholoog zitten steeds meer kinderen. Ze hebben al heel wat voor de kiezen gekregen, Wilbert en Margreet Magré. Margreet verloor haar vader kort voor hun huwelijk. Wilbert de zijne twee jaar later, kort voor de geboorte van hun eerste kindje. „We begrijpen soms ni ... Home | VERLIES ZE NIET ... . Margreet verloor haar vader kort voor hun huwelijk. Wilbert de zijne twee jaar later, kort voor de geboorte van hun eerste kindje. „We begrijpen soms niet waarom ons dit allemaal overkomt." Dat het om het spel gaat, en niet om de knikkers, toont ook Maarten Boksem aan met zijn lab-experiment. Iedereen die meedeed - winnaars én verliezers - kreeg vijftig euro. Dus voor de opbrengst maakte het niet uit. Maar de respondenten die verloren baalden als een stekker. Ze schaamden zich voor hun verlies, zelfs ten opzichte van de ... Ze dienen ook ter inspiratie voor een tekst in een condoleance register, of voor een kaartje bij de bloemen. De volgende 124 zinnen helpen je verder met het bedenken van een geschikte rouwtekst. ... Soms zijn er gewoon niet genoeg woorden om uit te drukken hoe groot het verlies is. Het is niet erg om niet te weten wat je moet zeggen. Ze vindt het zo erg om te verliezen, dat ze niet mee wil doen aan alle dingen waar een wedstrijd-element aan verbonden is. Groepsactiviteiten vermijdt ze het liefst, ook op school. Ik heb het er regelmatig met haar over gehad en samen concludeerden we dat het waarschijnlijk komt omdat ze niet wil verliezen. Verlies ze niet . Het gaat niet goed met onze jongeren. Meer en meer jongeren hebben depressieve gedachten. In de wachtzaal van de psycholoog zitten steeds meer kinderen. Onze jeugdzorg kraakt onder de urgente vraag naar hulp die niet in verhouding staat tot het aanbod....

INFORMATIE

AUTEUR
Ingrid De Jonghe
DIMENSIE
5,39 MB
BESTANDSNAAM
Verlies ze niet!.pdf

OMSCHRIJVING

Het gaat niet goed met onze jongeren. Meer en meer jongeren hebben depressieve gedachten. In de wachtzaal van de psycholoog zitten steeds meer kinderen. Onze jeugdzorg kraakt onder de urgente vraag naar hulp die niet in verhouding staat tot het aanbod. Wat is er aan de hand?Voormalig jeugdadvocaat en huidig jongerentherapeut Ingrid De Jonghe ervaart deze problematieken dagelijks bij TEJO vzw, het huis voor jongerentherapie dat zij oprichtte en waarvan ondertussen 13 vestigingen in heel Vlaanderen bestaan. Ondanks de zware cijfers gelooft Ingrid dat ieder van ons de negatieve spiraal kan doorbreken. Met niets verhullende maar warme woorden schetst ze de huidige problemen waar jongeren onder gebukt gaan en wijst ze een aantal oorzaken aan. Ze biedt inspiratie voor hoe je met jongeren kan praten en omgaan. Gestoffeerd met talrijke voorbeelden uit de praktijk, maakt haar verhaal duidelijk welke rol school, gezin en maatschappij te spelen hebben.Ingrids oproep is er één tot effectief altruïsme. Dat is door haar praktijkervaring geen wollig idealisme, maar een concrete oplossing die binnen ieders handbereik ligt. Dit boek is een must-read voor elke volwassene die er mee naar wil streven dat onze jongeren kunnen opgroeien zonder zorgen.

Wil je het boek lezen?Verlies ze niet! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ingrid De Jonghe. Lezen Verlies ze niet! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN