Brein Meester

Brein Meester - John Medina | Fthsonline.com

...gebeurt in je 'lichaam' en 'geest'. Lichaam en geest vormen samen één systeem, een netwerk van zenuwbanen en hormonen ... Download PDF Brein meester - Boekcollectie ... . Je besturingssysteem werkt alleen optimaal als je ontspannen bent. Door je stressrespons te stoppen word je terug meester over je eigen brein. Iedereen kan het. Brein Meester is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Brein Meester PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Brein Meester De fascinerende verhalen van John Medina en zijn gevoel voor ... PDF Download Brein Meester - pianofortefestival.nl ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Brein Meester De fascinerende verhalen van John Medina en zijn gevoel voor humor brengen de hersenwetenschap tot levenDe meesten van ons hebben geen idee wat er precies gebeurt in ons hoofd. In Brein meester onthult moleculair bioloog John Medina hoe we dankzij inzichten uit hersenonderzoek beter kunnen onthouden, werken, leren en opvoeden. In elk hoofdstuk beschrijft hij een breinregel - dingen die wetenschappers zeker weten over de werking van onze hersenen - en geeft hij adviezen voor veranderingen in ons dagelijks leven. Brein meester, 12 principes om het beste uit je brein te halen (John Medina) (2011) ISBN: 9789043022064 - De fascinerende verhalen van John Medina en zijn… Brein meester bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. In Brein meester onthult moleculair bioloog John Medina hoe we dankzij inzichten uit hersenonderzoek beter kunnen onthouden, werken, leren en opvoeden. In elk hoofdstuk beschrijft hij een breinregel - dingen die wetenschappers zeker weten over de werking van onze hersenen - en geeft hij adviezen voor veranderingen in ons dagelijks leven. Hoe beter het brein getraind is, hoe sneller het de...

INFORMATIE

AUTEUR
John Medina
DIMENSIE
5,68 MB
BESTANDSNAAM
Brein Meester.pdf

OMSCHRIJVING

De fascinerende verhalen van John Medina en zijn gevoel voor humor brengen de hersenwetenschap tot levenDe meesten van ons hebben geen idee wat er precies gebeurt in ons hoofd. Toch hebben hersenwetenschappers dingen ontdekt die elke leidinggevende, ouder of leraar zou moeten weten, zoals het belang van lichaamsbeweging voor een optimale werking van de hersenen. Hoe leren we? Welk effect hebben slaap en stress op onze hersenen? Waarom is multitasking een fabeltje? Waarom vergeet je nieuwe informatie snel? Is het waar dat de hersenen van mannen en vrouwen verschillen?In Brein meester onthult moleculair bioloog John Medina hoe we dankzij inzichten uit hersenonderzoek beter kunnen onthouden, werken, leren en opvoeden. In elk hoofdstuk beschrijft hij een breinregel – dingen die wetenschappers zeker weten over de werking van onze hersenen – en geeft hij adviezen voor veranderingen in ons dagelijks leven. Uiteindelijk zul je begrijpen hoe hersenen echt werken – en hoe je het beste uit de jouwe kunt halen. John Medina is directeur van het Brain Center for Applied Learning Research aan de Seattle Pacific University. Hij is ontwikkelingsbioloog en professor aan de Universiteit van Washington. Medina is getrouwd en heeft twee zoons.

Wil je het boek lezen?Brein Meester in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Medina. Lezen Brein Meester Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN