De schoonheidssalon

De schoonheidssalon - Melba Escobar de Nogales | Fthsonline.com

...heidssalon Ninette de Wit Koggenland de Goorn Hoorn Purmerend ... Schoonheidssalon - Beauty center De Terp ... . Vanaf 11 mei is de salon weer geopend, maar wel binnen de strenge richtlijnen en protocollen die hiervoor zijn opgesteld. Voor meer informatie klikt u hier. Zorg goed voor uzelf en elkaar en blijf gezond! Lieve groet, Kristel. Welkom op de website van Schoonheidssalon de Hinde, in Nieuwegein. De particuliere scholen zijn rond het jaar 1970 begonnen met het aanbieden van de opleidingen en hebben ervoor gezorgd dat deze erkend werden door de overheid. Sinds circa het jaar 2000 is de opleiding schoonheidsspecia ... De beste schoonheidssalon van Nederland : Amayzine.com ... . Sinds circa het jaar 2000 is de opleiding schoonheidsspecialist voor jongeren ook te volgen bij de regionale opleidingencentra , die in meerdere jaren grote groepen jonge meisjes hiervoor opleiden. De schoonheidssalon Schoonheidssalon Lisette Boom biedt u professionele gelaats- en lichaamsbehandelingen, alsmede duo-behandelingen voor zowel mannen als vrouwen, het oplossen van huidproblemen, ontharen met hars/wax en diverse ontspannende massages. Welkom op de site van schoonheidssalon Hélène. Mijn naam is Hélène Siderius-Bosters, ik ben al meer dan 30 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste in Bergen op Zoom. Graag adviseer ik u op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Hiernaast kan ik u ook voorzien van Shellac en pedicurebehandelingen. Bij schoonheidssalon Be Pure in Tilburg kunt u terecht voor behandelingen tegen acne, rimpels, grove poriën, rosacea of pigment. Bezoek onze website en plan online een vrijblijvende intake in onze salon. Schoonheidssalon De Zeespiegel richt zich qua behandelingen op zowel vrouwen als mannen, waarbij de leeftijd totaal geen rol speelt! Wij hebben namelijk voor alle huidtypen meerdere geschikte behandelingen. Schoonheidssalon De Zeespiegel gebruikt uiteraard verzorgingsproducten, die hier perfect op aansluiten. Eindelijk is het zover… Na wachten, klanten aansporen, nominaties promoten, het stemmen verzamelen… kunnen we nu de Beautysalon Top 100 van 2015 aan je presenteren! Er zijn twee lijsten: de Top 100 met personeel en de Top 100 zonder personeel. Fred van Leer presenteerde op zijn eigen, hilarische wijze de "Beautysalon Top 100 afterparty" in …...

INFORMATIE

AUTEUR
Melba Escobar de Nogales
DIMENSIE
7,14 MB
BESTANDSNAAM
De schoonheidssalon.pdf

OMSCHRIJVING

In de spannende roman "De Schoonheidssalon' van Melba Escobar verhuist Karen Valdés van Cartagena de Indias naar Bogotá, op zoek naar een beter betaalde baan als schoonheidsspecialiste – haar zoontje is bij haar moeder achtergebleven. Ze gaat aan het werk bij De Schoonheidssalon en in de intimiteit van de behandelkamer wordt ze onbedoeld en ongewild de vertrouwelinge van een psychoanalytica, een senatorsvrouw, een beroemde televisiepresentatrice, en een moeder die rouwt om haar dochters dood – hetzelfde meisje dat Karen had toevertrouwd met wie ze een afspraakje had. Informatie die Karen uiteindelijk duur komt te staan in een land voor wie de waarheid uitsluitend bestaat voor degenen die haar kunnen betalen. Trefzeker en driedimensionaal zet Escobar haar personages neer, zorgvuldig beschrijft ze de momenten van verbondenheid tussen vrouwen onderling. "De schoonheidssalon' is veel meer dan een duister, spannend verhaal.

Wil je het boek lezen?De schoonheidssalon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Melba Escobar de Nogales. Lezen De schoonheidssalon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN