De Wijsheid Van Isaak

De Wijsheid Van Isaak - Tresi Barros | Fthsonline.com

...Barros en haar gids Isaak alweer hun elfde boek ... Boek: De woorden van Isaak - Geschreven door Tresi Barros ... . Een belangrijke les in dit boek is de les die Isaak heeft gegeven over de nemers en gevers die ieder van ons in zijn of haar leven heeft. Hij vertelt hoe u weet of iemand een gever of nemer is en belangrijker nog hoe u hiermee om kunt gaan. Dit boek met de titel 'Isaak onderricht zijn wijsheid' is alweer het achtste boek van medium Tresi Barros en haar gids Isaak. Een jaar lang kwam een groep studenten één ... De wijsheid van Isaak - Tresi Barros ... . Een jaar lang kwam een groep studenten één keer per maand bijeen om Isaak al hun vragen voor te leggen. De basis van deze middagen was Isaak's vijfde boek 'De woorden van Isaak' waarin Isaak over de meest uiteenlopende onderwerpen heeft verteld. In 1748 redde Isaac de Pinto de Republiek door geld voor te schieten, want aan het beleg van Bergen op Zoom door de Fransen moest een einde worden gemaakt. In hetzelfde jaar probeerde de Pinto autoriteiten te bewegen tot een verlichting van enkele drukkende verordeningen, toen iedere straathandel werd verboden op instigatie van de doelisten en na het Pachtersoproer. Beschrijving. Dit boek met de titel 'Isaak onderricht zijn wijsheid' is alweer het achtste boek van medium Tresi Barros en haar gids Isaak. Een jaar lang kwam een groep studenten één keer per maand bijeen om Isaak al hun vragen voor te leggen. Door de openheid van de studenten geven zij u dan ook een kijkje in hun gevoelswereld. Wederom een diepzinnig boek waarin Isaak zijn wijsheid en kennis met u deelt. Laat u meevoeren in de complexe wereld van gevoel in dit boek met de titel 'De ontwikkeling van je gevoel'. Isaak, ook wel gespeld als Izaäk, Izak of Jitschak (Hebreeuws: יִצְחָק of יִשְׂחָק, Jitschak), was volgens de traditie in de Hebreeuwse Bijbel de tweede aartsvader en de enige zoon die Abraham bij zijn vrouw Sara kreeg. Hij was de vader van Jakob en Esau. Hij zou op de berg Moria (Tempelberg) door zijn vader geofferd worden in opdracht van God, maar werd door de tussenkomst van ... De wijsheid van Sint Isaak van Nineve Auteur: Sebastian P. Brock #: 4336 Sint Isaak van Nineve, of, zoals ook bekend staat, Sint Isaak de Syriër, werd in de streek geboren die thans Qatar heet. Get this from a library! De wijsheid van Isaak. [Tresi Barros] -- De auteur channelt informatie over talloze esoterische en praktische onderwerpen. Sinds die tijd heeft hij doorgestudeerd in de sferen om een gids en meester te worden, om zo de mensheid bij te staan met zijn wijshei...

INFORMATIE

AUTEUR
Tresi Barros
DIMENSIE
9,20 MB
BESTANDSNAAM
De Wijsheid Van Isaak.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek wordt u, de lezer, meegenomen in de wereld van Isaak’s wijsheid. Gedurende een jaar hebben een aantal studenten Isaak het hemd van het lijf gevraagd waardoor dit negende boek van medium Tresi Barros en haar gids Isaak ontstond. Ook dit boek bestaat weer uit de meest uiteenlopende onderwerpen zoals o.a.: meditatie, de betekenis van kleuren, moeder aarde, meesters, chakra’s, reïncarnatie, loslaten maar ook kunt u in dit boek vele persoonlijke ontwikkelingen van de studenten zelf tot u nemen. Keer op keer gaf Isaak hen handreikingen waarmee zij verder konden in hun evolutie. Een zeer gevarieerd boek met weer ontzettend veel handreikingen om u, de lezer, verder te helpen in uw evolutie. Laat u meevoeren in de wereld van Isaak’s wijsheid in dit boek ‘De wijsheid van Isaak’.

Wil je het boek lezen?De Wijsheid Van Isaak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tresi Barros. Lezen De Wijsheid Van Isaak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN