En nu naar Mars

En nu naar Mars - Pieter Van Dooren | Fthsonline.com

...onmisbaar schrijft Pieter Van Dooren voor iedereen die geïnteresseerd is in de jongste ontwikkelingen in de ruimtevaart ... En nu is Mars van ons! Maar ... Hoe zou jij dat vinden!? ... . Het laatste mars nieuws het eerst op NU.nl. Ook Mars blijkt te beven, maar minder hevig dan de aarde maandag 24 februari om 19:16 - Wetenschap Sinds 1960 zijn er enkele tientallen ruimtevluchten ondernomen naar de planeet Mars.Het verkennen van Mars is een onderdeel van ruimtevaartprogramma's van Amerika, de Sovjet-Unie/Rusland, Europa, Japan en India.In alle gevallen gaat het daarbij tot nu toe om onbemande ruimtevaartuigen.Deels ging het daarbij om ruimtevaartuigen d ... mars | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl ... .In alle gevallen gaat het daarbij tot nu toe om onbemande ruimtevaartuigen.Deels ging het daarbij om ruimtevaartuigen die langs de planeet vlogen (een scheervlucht of "flyby") of ... Het boek En nu naar Mars, geschreven door Pieter van Dooren, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bestel En nu naar Mars van Pieter van Dooren. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Tot nu toe waren bemande ruimtevluchten naar Mars het onderwerp van sciencefiction en van wetenschappelijke voorstellen. Al sinds de jaren 50 zijn er plannen gemaakt voor mogelijke missies, die meestal 10 tot 30 jaar in de toekomst zouden moeten plaatsvinden, maar tot op heden is er nog nooit een bemande ruimtereis naar Mars ondernomen. En nu naar Mars. Bekijk alles van Pieter van Dooren. ISBN. 9789056155964. Laat als eerste een recens...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter Van Dooren
DIMENSIE
4,72 MB
BESTANDSNAAM
En nu naar Mars.pdf

OMSCHRIJVING

Actueel, kort op de bal en onmisbaar schrijft Pieter Van Dooren voor iedereen die geïnteresseerd is in de jongste ontwikkelingen in de ruimtevaart. Sinds de maanlandingen, zo'n vijftig jaar geleden, kwam geen mens meer buiten de aardbaan. En plotseling buitelen landen en bedrijven over elkaar heen om weer mensen naar de ruimte te sturen. Naar de maan en verder. Pieter Van Dooren volgt de pioniers. Waarmee gaan we vliegen? Hoe overleven we de gevolgen van gewichtloosheid en straling? Hoe zit het met huisvesting, eten, lucht, brandstof? Hoe voorkomen we dat we elkaar de kop inslaan? Kunnen we kinderen krijgen op Mars? Hoe bouw je een samenleving op? In een soepele, heldere taal, doorweven met een zilverdraadje humor, neemt Van Dooren de maat van de eerste maanreizigers en hun erfenis, beschouwt hij de nieuwkomers en neemt hij ons stap voor stap mee naar de eerste landing op Mars, de eerste basis, de eerste stad, en de uiteindelijke onafhankelijkheidsoorlog.

Wil je het boek lezen?En nu naar Mars in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Van Dooren. Lezen En nu naar Mars Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN