Godenstrijd

Godenstrijd - Evert Jan Ouweneel | Fthsonline.com

...winkelwagen. Heeft u vragen over dit product? Wij helpen u graag ... Godenstrijd - Ouweneel, Evert Jan - 9789043534475 ... ... . Neem contact op: (085) 0712 842. Verzending. Verzendkosten € 2,95; Gratis verzending vanaf € 25,00; Schrijver: FITZPATRICK,JIM: Titel: GODENSTRIJD OM ERIN: Uitgever: Haarlem 1978: Bijzonderheden: plates and text c310: Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten): Meer info: Godenstryd om erin. Moderne bewerking van een oud voor-Keltisch verhaal over de komst naar en de verovering van Ierland door een mythologisch volk. Godenstrijd Over het project. Elke speler is één van de Gode ... Godenstrijd | Evert Jan Ouweneel - Doorbraak winkel ... . Godenstrijd Over het project. Elke speler is één van de Goden die meedoet aan de "Godenstrijd". Tijdens dit gezelschapsspel verzamel je een leger bij jouw favoriete sterfelijke volk, val je de andere Goden en hun legers aan, gebruik je magie en bewijs je dat het domein van de Oorlog jou moet toekomen! Godenstrijd om Erin | ISBN 9789032896218 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In Godenstrijd vertelt Evert Jan Ouweneel het mythische verhaal van het vroegste begin. Zelfs van vóór dat begin, toen ook de engelen nog niet wisten welke taak hun in de kosmos was toebedeeld. Deze kroniek doet verslag van de strijd tussen het geslacht van ... Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie... Godenstrijd Ouweneel, Evert Jan € 19,99. Godenstrijd. Auteur: Ouweneel, Evert Jan. Prijs: € 19,99. In Godenstrijd vertelt Evert Jan Ouweneel het mythische verhaal van het vroegste begin. Zelfs van vóór dat begin, toen ook de engelen ... Meer informatie. Woelige baren Steeg, Hanny van de € 17,50....

INFORMATIE

AUTEUR
Evert Jan Ouweneel
DIMENSIE
7,97 MB
BESTANDSNAAM
Godenstrijd.pdf

OMSCHRIJVING

In Godenstrijd vertelt Evert Jan Ouweneel het mythische verhaal van het vroegste begin. Zelfs van voor dat begin, toen ook de engelen nog niet wisten welke taak hun in de kosmos was toebedeeld. Deze kroniek doet verslag van de strijd tussen het geslacht van de mensen en dat van de engelen. Met frisse literaire overmoed construeert Evert Jan Ouweneel een verhaal dat gebaseerd is op vele oeroude mythen en sagen. Het resultaat is een meeslepend verhaal, een nog nooit vertelde mythe.

Wil je het boek lezen?Godenstrijd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Evert Jan Ouweneel. Lezen Godenstrijd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN