ReBo's Bridgeboek

ReBo's Bridgeboek - Ir. Rens Bousardt | Fthsonline.com

... geeft per thema heldere voorbeelden. Het boek heeft mijn kennis over o ... Rebo's Biedoefeningen Bridge- en Boekenshop ... .a. het negatief doublet en slembieden verdiept. Nieuw biedboek voor de recreatiebridger! Dit boek is zeer geschikt als naslagwerk en studieboek voor de recreatiebridger en de clubspeler. In het boek zijn op geheel eigen wijze in 160 pagina's circa 20 thema's beschreven. Naast basistheorieën komen onderwerpen als vijfkaart hoog, de zwakke twee, het negatief doublet, Berry's Jacoby 2SA, Checkback Stayman alsmede het competitieve bieden ... ReBo's Bridgeboek is zeer geschikt als studieboek en naslagwerk voo ... ReBo's Bridgeboek - Ir. Rens Bousardt | 9789082855609 ... ... ... ReBo's Bridgeboek is zeer geschikt als studieboek en naslagwerk voor recreatiebridgers en clubspelers. Voor bridgedocenten vormt dit boek samen met ReBo's Biedoefeningen een mooie combinatie voor het geven van bridgecursussen en themabijeenkomsten. In het boek staan op geheel eigen wijze in 160 pagina's vele thema's beschreven. ReBo's Bridgeboek is zeer geschikt als naslagwerk en studieboek voor de recreatiebridger en de c...

INFORMATIE

AUTEUR
Ir. Rens Bousardt
DIMENSIE
3,61 MB
BESTANDSNAAM
ReBo's Bridgeboek.pdf

OMSCHRIJVING

Auteur: ir. Rens BousardtReBo's Bridgeboek is zeer geschikt als studieboek en naslagwerk voor recreatiebridgers en clubspelers. Voor bridgedocenten vormt dit boek samen met ReBo's Biedoefeningen een mooie combinatie voor het geven van bridgecursussen en themabijeenkomsten.In het boek staan op geheel eigen wijze in 160 pagina's vele thema's beschreven. Hierbij wordt eerst de basistheorie herhaald waarna deze verder wordt uitgebouwd tot het niveau van de gevorderde bridger.Er wordt veel aandacht besteed aan competitief bieden (deelscoregevechten).Moderne theorieën als Vijfkaart Hoog zoals aanbevolen door de Nederlandse Bridge Bond en de Zwakke Twee komen uitgebreid aan de orde.Verder is een tweetal door de auteur zelf samengestelde overzichten betreffende de herbieding van de openaar en het negatief doublet opgenomen.De beschreven thema's zijn rijkelijk geïllustreerd met vele voorbeelden en op Berry's Internet Club gespeelde spellen. Bijbehorende biedoefeningen staan in het 112 pagina's tellende boek ReBo's Biedoefeningen (ISBN 978-90-828556-3-0).De auteur is in 1976 cum laude afgestudeerd aan de TU Eindhoven waarbij hij tevens de eerstegraads lesbevoegdheden wiskunde en natuurkunde heeft behaald.Na zijn maatschappelijke carrière werd hij gegrepen door het intrigerende bridgespel.Zijn boeken zijn gebaseerd op door hem gegeven bridgecursussen en themabijeenkomsten waarvoor hij de lesstof zelf geschreven heeft.

Wil je het boek lezen?ReBo's Bridgeboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ir. Rens Bousardt. Lezen ReBo's Bridgeboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN