Shin Gur 2 - Meester van het lot

Shin Gur 2 - Meester van het lot - Dennis Pels | Fthsonline.com

... D.A. Pels . € 19, 95 (inclusief 9% btw) Aantal ... Muziekencyclopedie - Zoekopdracht ... . Voeg toe aan winkelwagen. De Matearen zijn bezig met een door de Calay opgelegde uitheemse verkenning van het afgelegen en vrijwel vergeten eiland Tirsillia. Meester van het lot . Reeksen. Shin Gur. Het ondode rijk . Meester van het lot . Uitgevers Zilverspoor. Top 33. Verzwegen Schaduw Storm Alfabet - pakket 24 exemplaren Nieuw Nederlands | 4-5 havo | leerwerkboek Stepping Stones 5e ed vmbo-gt 3 activitybook. Net bekeken. Shin Gur. Werken. Het ondode rijk ... Mysteries worden opgelost in slotstuk Shin Gur: Meester ... ... . Net bekeken. Shin Gur. Werken. Het ondode rijk . Meester van het lot . Personen Cocky van Dijk, Dennis Pels, D.A. Pels, Lars Rietkerk. NUR Codes (sub) 330 Spannende boeken algemeen. Imprints Zilverbron. Uitgevers Zilverspoor. Top 33. Ondergronds LvG De vlinderkamer In hechtenis De jongen, de mol, de vos en het paard De zeven zussen. Shin Gur. 35 likes. Dennis Pels had een passie voor mystieke verhalen. Shin Gur, Het ondode rijk is zijn debuut en is prachtig geïllustreerd door Lars Rietkerk. Meester van het lot Dennis Pels. Nederlands | Paperback € 19,95 + 39 punten . Op bestelling, levertermijn 4 à 5 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig ... Reeks: Shin Gur; Nummer in reeks: 2 ; Afmetingen: 134 mm x 210 mm ; Gewicht: 382 g ; Type: Boek ... Meester van het lot (e-boek) door D.A. Pels, EAN 9789463082488. Túrin Turambar is een personage in J.R.R. Tolkiens fictieve wereld Midden-aarde.Hij is een Mens uit het Huis van Hador en een tragische antiheld in de verhalen over de Eerste Era.Hij zou de meest rechtschapen man zijn die ooit geleefd heeft. Ook wordt hij beschouwd als de machtigste strijder van zijn tijd, hoewel zijn vader Húrin Thalion ook met deze titel geëerd wordt. Het Ondode Rijk is het eerste deel uit de tweeluik Sh...

INFORMATIE

AUTEUR
Dennis Pels
DIMENSIE
9,93 MB
BESTANDSNAAM
Shin Gur 2 - Meester van het lot.pdf

OMSCHRIJVING

De Matearen zijn bezig met een door de Calay opgelegde uitheemse verkenning van het afgelegen en vrijwel vergeten eiland Tirsillia. Volbrengen ze deze gevaarlijke zoektocht, dan komen hun familieleden en geliefden weer vrij.De ontdekkingsreis brengt hen dichter bij de "levende goden' en ze komen erachter dat er meer waarheid in de legende schuilt. Maar wie kunnen ze vertrouwen en wat is waar?Niet alleen de planten en dieren zijn anders in dit vreemde land. Wie is wie? En wat zijn de regels? Kunnen ze nog wel terug naar Matearis? Si'ar heeft het lot van zijn mannen in handen en dat schuldgevoel drukt zwaar op zijn schouders.

Wil je het boek lezen?Shin Gur 2 - Meester van het lot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dennis Pels. Lezen Shin Gur 2 - Meester van het lot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN