Succeskompas

Succeskompas - Theo Buijsrogge | Fthsonline.com

...nisaties als samenwerkingsverbanden. Het is de basis om succesvolle keuzes te maken ... Levensenergie meetbaar maken met de Bovis meter en ... ... . In 2015 heb ik, namens BdBProjectmanagement, als manager projectbeheersing tunnelinstallaties van combinatie A4All mee mogen werken aan het succes van de A4 Delft-Schiedam. Succeskompas beschrijft de essentie van ons bestaan (alles is energie in trilling en een projectie van je bewustzijn), hoe dit werkt en wat je er in de praktijk mee kunt doen. Over accepteren van het heden, loslaten van het verleden om vrij de toekomst te c ... Succeskompas, richting geven aan je leven en werk - Home ... . Over accepteren van het heden, loslaten van het verleden om vrij de toekomst te creëren met wat je zegt, denkt en doet. Succeskompas. 57 vind-ik-leuks. Deze pagina is een aanvulling op de website www.succeskompas.nl met informatie en inspiratie over het Succeskompas, zoals beschreven in het boek 'Succeskompas, leven... Succeskompas. 57 likes. Deze pagina is een aanvulling op de website www.succeskompas.nl met informatie en inspiratie over het Succeskompas, zoals beschreven in het boek 'Succeskompas, leven en werken... Bestel je het boek Succeskompas, richting geven aan je leven en werk rechtstreeks bij mij, dan voorzie ik het van een persoonlijke boodschap. Leuk om zelf te hebben, of iemand anders cadeau te doen. Mail dan naam en adresgegevens waar het boek naar toe moet en kies intuïtief een bladzijde (tussen 10 en 282) uit het boek. Dialoog. Succeskompas, de essentie van nieuw leiderschap. Tekst: Els Holland | Beeld: Sonia de Cuba. Op 2 maart 2010 zag het boek "Succeskompas; richting geven aan je leven en werk" van Theo ... Hoe ik het Succeskompas in de praktijk inzet... Enkele maanden geleden werd ik gebeld door een opdrachtgever. Hij vertelde dat er discussies waren ontstaan met de opdrachtnemer over de interpretatie... Jouw Succeskompas wijst wie je in essentie bent en hoe je van daaruit richting kunt geven aan je leven en werk. Op 2 maart 2010 zag het boek "Succeskompas; richting geven aan je leven en werk" van Theo Buijsrogge het levenslicht. Een bont gezelschap was bijeen gekomen op Nyenrode om getuige te zijn van deze bijzondere gebeurtenis. Succeskompas. Diepgaand en praktisch tegelijk en verbi...

INFORMATIE

AUTEUR
Theo Buijsrogge
DIMENSIE
12,21 MB
BESTANDSNAAM
Succeskompas.pdf

OMSCHRIJVING

Succeskompas 1e druk is een boek van Theo Buijsrogge uitgegeven bij Uitgeverij Quist. ISBN 9789077983546 Diepgaand en praktisch tegelijk en verbindt Theo Buijsrogge op een logische en begrijpelijke manier voor leven en werk relevante inzichtenSucceskompas beschrijft de essentie van ons bestaan (alles is energie in trilling en een projectie van je bewustzijn), hoe dit werkt en wat je er in de praktijk mee kunt doen. Over accepteren van het heden, loslaten van het verleden om vrij de toekomst te cre eren met wat je zegt, denkt en doet.Vervolgens wordt vanuit een ruimer perspectief gekeken naar de evolutie van onze essentie. Die evolutie blijkt meerdere levens te omvatten, waarin je focus verschuift van fysiek naar bewustzijn. Elk leven heeft een specifiek doel. Met deze inzichten ontwikkel je je eigen succeskompas, en geef je vanuit je essentie succesvol richting aan je leven. Succeskompas is ook richtinggevend voor organisaties.

Wil je het boek lezen?Succeskompas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Theo Buijsrogge. Lezen Succeskompas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN