Enige defecten

Enige defecten - Robert Loesberg | Fthsonline.com

...s een begenadigd stilist en een messcherpe observator ... Enige defecten - Robert Loesberg | Boeken.com ... . Zijn ongeëvenaarde misantropie en niets en niemand ontziende mensenhaat doen boeken als die van Houellebecq verbleken tot een tripje naar de Efteling. Enige defecten, het nu heruitgegeven cultboek van Loesberg, had Lizzy proberen te lezen, toentertijd, als 16-jarige, net als de verhalenbundel Een eigen auto (1977). Wat is hier nu aan, dacht ze toen. Die vileine pen, al dat gif over de mensheid, die a ... Enige defecten door Robert Loesberg (paperback ... ... . Die vileine pen, al dat gif over de mensheid, die aanhoudend bittere en beledigende toon. Enige defecten is, bijna veertig jaar na verschijnen, nog altijd een verontrustend boek: Loesberg is een begenadigd stilist en een messcherpe observator. Zijn ongeëvenaarde misantropie en niets en niemand ontziende mensenhaat doen boeken als die van Houellebecq verbleken tot een tripje naar de Efteling. Enige defecten (1974) Een eigen auto (1977) Loesberg in PC ...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Loesberg
DIMENSIE
6,92 MB
BESTANDSNAAM
Enige defecten.pdf

OMSCHRIJVING

In 1974 verscheen een merkwaardig boek: een roman bestaande uit zeven verhalen die zich afspelen in Rotterdam in het jaar 1968, waarin telkens een zekere Loesberg de hoofdpersoon is. De leeftijd van Loesberg verschilt per verhaal, maar zijn karakter is steeds gelijk: hij haat zijn soortgenoten, vooral de middelmatige en burgerlijke exemplaren, en maakt daarin geen uitzondering voor zijn ouders, echtgenote, vrienden en collega-bejaarden. Enige defecten is, bijna veertig jaar na verschijnen, nog altijd een verontrustend boek: Loesberg is een begenadigd stilist en een messcherpe observator. Zijn ongeëvenaarde misantropie en niets en niemand ontziende mensenhaat doen boeken als die van Houellebecq verbleken tot een tripje naar de Efteling. Robert Loesberg (1944-1990) publiceerde twee boeken (Enige defecten en Een eigen auto) en was lange tijd redacteur bij Propria Cures.

Wil je het boek lezen?Enige defecten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Loesberg. Lezen Enige defecten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN