Tellink-detective - Een bitterzoete afdronk

Tellink-detective - Een bitterzoete afdronk - Bjorn Berendsen | Fthsonline.com

...ellink-detective"serie. Het zijn korte hoofdstukken waarin alle personages (onderzoeksteam en eventuele verdachten) aan het woord komen ... Eten & Drinken - Poel's Up - Poel's Up - Poel's Up ... . Het verhaal wordt op deze manier elke keer vanuit een ander perspectief beschreven, wat het erg afwisselend maakt. 'Misschien moet je even gaan liggen?', zei een mannenstem. Het werd duizelig in mijn hoofd, het zweet brak me uit en ik viel op mijn knieën in mijn eigen braaksel, mijn buik omklemmend met beide armen. 'Gaat het Ernst?' Ik herkende de stem van mijn moeder. Een glas viel kapot. 'Help me! Help me dan!', riep ik luidkeels. 'Doe iets! Ik ... Recensie van Bep Heutink over Een bitterzoete afdronk ... ... . 'Gaat het Ernst?' Ik herkende de stem van mijn moeder. Een glas viel kapot. 'Help me! Help me dan!', riep ik luidkeels. 'Doe iets! Ik ga dood!', krijste ik terwijl ik met mijn ... Een bitterzoete afdronk Bjorn Berendsen • Boek • paperback. Samenvatting 'Misschien moet je even gaan liggen?', zei een mannenstem. Het werd duizelig in mijn hoofd, het zweet b...

INFORMATIE

AUTEUR
Bjorn Berendsen
DIMENSIE
8,36 MB
BESTANDSNAAM
Tellink-detective - Een bitterzoete afdronk.pdf

OMSCHRIJVING

"Misschien moet je even gaan liggen?', zei een mannenstem. Het werd duizelig in mijn hoofd, het zweet brak me uit en ik viel op mijn knieën in mijn eigen braaksel, mijn buik omklemmend met beide armen. "Gaat het Ernst?' Ik herkende de stem van mijn moeder. Een glas viel kapot. "Help me! Help me dan!', riep ik luidkeels. "Doe iets! Ik ga dood!', krijste ik terwijl ik met mijn armen om me heen sloeg. "Godverdomme, help me dan!' Inspecteur Oudam en rechercheur Tellink komen oog in oog te staan met een zeer prestigieuze advocatenfamilie. Snelheid, zorgvuldigheid en discretie zijn vereist, maar nog voordat het onderzoek op gang komt, slaat het noodlot toe. Hierdoor wordt deze zaak Tellinks grootste uitdaging tot dusver.Doordat elk hoofdstuk vanuit het perspectief van een andere verdachte is geschreven, wordt de lezer in het verhaal gezogen als ware de lezer onderdeel van het onderzoeksteam; op zoek naar de identiteit van de moordenaar.Dit is het tweede boek in de Tellink-detectiveserie.

Wil je het boek lezen?Tellink-detective - Een bitterzoete afdronk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bjorn Berendsen. Lezen Tellink-detective - Een bitterzoete afdronk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN