De Bebogeen jaren

De Bebogeen jaren - Robert Dusarduijn | Fthsonline.com

...erd verdween ook dit artikel uit de winkel ... De Bebogeen jaren | Boek.be ... . Ik ben er pas jaren later achtergekomen dat je het dus gewoon zelf kan maken. Dulce de leche, het is een romige caramelpasta die je veelvuldig kunt vinden in Latijns Amerikaanse landen. Je kunt het in Nederland kopen onder de naam Bebogeen, maar je kunt het ook zelf maken. Als ik eerlijk ben, vind ik deze zelfgemaakte dulce de leche echt een stuk lekkerder. Bebogeen heeft een rare nasmaak, een bee ... De Bebogeen jaren - Robert Dusarduijn | Boeken.com ... . Bebogeen heeft een rare nasmaak, een beetje chemisch. Volgens mij is zijn de bebogeen en de 7-up in dat mescaline-surrogaat-drugsrecept alleen maar om de smerige smaak van nootmuskaat te maskeren... Heb jaren geleden eens een memorabele trip gemaakt na het eten van een flinke theelepel vers geraspte nootmuskaat. Had ik er maar wat bij gedronken, getver... had die smaak een week later nog in mijn mond! Het was in de jaren dertig van de vorige eeuw. En Noorwegen was toen een arm land. Nu is Noorwegen één van de rijkste landen ter wereld geworden. Noorwegen is het land van 'eeuwig zingen de bossen' en Sunda is zoet. In die tijd dat mijn moeder werd geboren was Noorwegen een eenvoudig land. Men leefde grotendeels van de visserij en de bosbouw. 26-mrt-2020 - Bekijk het bord "60 er / 70 er jaren" van jippevisser op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Jeugdherinneringen, Herinneringen, Nostalgie....

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Dusarduijn
DIMENSIE
5,99 MB
BESTANDSNAAM
De Bebogeen jaren.pdf

OMSCHRIJVING

Op 13-jarige leeftijd wordt Robert in 1953 door zijn moeder naar een jongenskostschool gestuurd, het convict St. Marie te Roosendaal. Tijdens de weekenden bij zijn ouders in Sluis ziet hij hoe z'n ouders de winkel en het hotel opbouwen en zoekt hij ontspanning in het mondaine vlakbij gelegen Knokke, met toen nog de allure van de jaren dertig.Robert Dusarduijn schetst in dit boek het beeld van de gang van zaken op een kostschool in de jaren vijftig en van een land in wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog. Het internaat staat onder leiding van broeders. Vijf lange jaren zit Robert op deze jongenskostschool. Jaren waarin hij zijn seksuele gevoelens en kunstzinnigheid ontdekt en ontwikkelt. Op allerlei manieren probeert hij aan de 'onveilige' dictatuur te ontkomen van de broeders, die voor het merendeel niet pedagogisch toegerust zijn. Tekenleraar De Bock is een van de weinige leraren die de talenten van Robert stimuleert.De 49 illustraties in het boek zijn van Robert Dusarduijn.

Wil je het boek lezen?De Bebogeen jaren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Dusarduijn. Lezen De Bebogeen jaren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN