Een bewogen fundament

Een bewogen fundament - Rob Withagen | Fthsonline.com

... ISBN/EAN 9789490951443 snel en eenvoudig ... 2010 Uitgevers | Een bewogen fundament. De filosofische ... ... . Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Een bewogen fundament: De filosofische grondslagen van de bewegingswetenschappen - Boek & JoHo's Kennis Keuzehulp & Advies Associaties & Alternatieven Talentontwikkeling Samenwerking Rijksuniversiteit Groningen founded in 1614 - top 100 university. Sluiten. Menu en zoeken; Contact; My Un ... Samenvatting Een bewogen fundament - Stuvia ... . Sluiten. Menu en zoeken; Contact; My University; Student Portal Bestel Een bewogen fundament van Rob Withagen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Een bewogen fundament « » Een bewogen fundament Rob Withagen. Besproken in NRC. 0. Schrijf een recensie. Bindwijze: Paperback / softback 19, 95. Levertijd: 1-3 werkdagen ... Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak Een bewogen fundament 9789490951139. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Geen risico met vooraf betalen want wi Zoek. Search: Mijn account Uitgebreide en zeer duidelijke samenvatting van het boek een bewogen fundament van Withagen. Het boek komt overeen met de colleges. Overzichtelijk en logisch geformuleerd. Een bewogen fundament kopen bij Bookspot.be. Het boek 'Een bewogen fundament' van Rob Withagen koop je bij eci.be, nu voor €19.95! School en studieboeken boeken. Ontdek het grote aanbod boeken over School en studieboeken op Boekenwinkelonline.be....

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Withagen
DIMENSIE
9,70 MB
BESTANDSNAAM
Een bewogen fundament.pdf

OMSCHRIJVING

Een bewogen fundament 2e druk is een boek van Rob Withagen uitgegeven bij 2010 Uitgevers. ISBN 9789490951443 Filosofie en bewegingswetenschappen zijn academische disciplines die mijlenver uit elkaar lijken te liggen. Filosofen buigen zich over dikke boeken en worstelen met vragen over wat waarheid is en of er een fundament bestaat van ethische principes. Bewegingswetenschappers proberen menselijk bewegen te begrijpen en te optimaliseren. Toch zijn theorieën over menselijk en dierlijk bewegen gebaseerd op filosofische aannames die vaak het resultaat zijn van eeuwenoude debatten. Is bewegen het resultaat van een brein dat een lichaam aanstuurt? Kunnen we met behulp van de wetten van de mechanica menselijke bewegingen verklaren? Kunnen we het gedrag van mensen met dezelfde concepten verklaren als het gedrag van dieren? Wordt de essentie van een beweging bepaald door het mechanisme dat haar veroorzaakt of door het doel dat ze dient? In dit boek worden deze vragen onderzocht in hun historische context.Rob Withagen is theoretisch psycholoog en als universitair docent verbonden aan het Centrum voor Bewegingswetenschappen van het Universitair Medisch Centrum Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen. Naast het verzorgen van filosofieonderwijs onderzoekt en ontwikkelt hij de ecologische benadering binnen de bewegingswetenschappen.

Wil je het boek lezen?Een bewogen fundament in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Withagen. Lezen Een bewogen fundament Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN