Onderwaterleven in de Middellandse zee

Onderwaterleven in de Middellandse zee - Royan van Velse | Fthsonline.com

...larmbel over de schadelijke effecten van overmatig gebruik van plastic, slecht afvalbeheer en ... Onderwaterleven in de Middellandse zee - Dieren en Planten ... ... Compra Onderwaterleven in de Middellandse Zee: verhalen en beelden uit de Grote Blauwe. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Onderwaterleven in de Middellandse Zee: verhalen en beelden uit de Grote Blauwe: Amazon.es: Royan Van Velse, Rolf Brummel: Libros en idiomas extranjeros Huisjes op 300 meter boven de zee bieden een prachtig uitzicht en vooral de zonsondergang op Santorini wordt geroemd. Sommige mensen komen zelfs alleen om die reden naar het eiland. Ben je een fan van kliffen, ... Ecritures ... . Sommige mensen komen zelfs alleen om die reden naar het eiland. Ben je een fan van kliffen, steile rotsen, lekkere wijn en een romantische sfeer, dan is Santorini voor jou het mooiste eiland in de Middellandse zee. Koop nu Onderwaterleven in de Middellandse zee van Royan van Velse, Rolf Brummel bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! De tijgerhaai woont vooral in tropische en subtropische warme en gematigde wateren. Heel af en toe komt hij wel een voor in de Middellandse Zee, maar dat is zeker geen permanente verblijfplaats voor hem. Wetenschappers vermoeden wel dat door de opwarming van de aarde de tijgerhaai zijn leefgebied aan het uitbreiden is. Via de kust van Israël (mogelijke migratie via het Suezkanaal vanuit de Rode Zee of via ballastwater van schepen) is de soort, via Cyprus en de Turkse kust, bezig de Middellandse Zee te veroveren. De eerste meldingen van de aanwezigheid van de koraalduivel nabij Rhodos stammen ook uit 2016. Eerst werd er één aangetroffen in de baai van ... 7-mrt-2014 - Sunsails 14 bases in het Middellandse Zeegebied, in Griekenland, Italië, Kroatië en Turkije zijn ideaal gelegen om de schitterende kusten van dit geweldige zeilgebied te ontdekken. Een grote variëteit aan zeilcondities zorgt ervoor dat een zeilvakantie in de Middellandse Zee geschikt is voor zeilfanaten van elk niveau. Bekijk meer ideeën over Kroatië, Italië, Middellandse zee. Geen zee is zo vervuild met plastic als de Middellandse Zee, Slecht afvalbeheer en massatoerisme bedreigen het onderwaterleven en mogelijk de gezondheid van mensen. Dat staat in een rapport waar ......

INFORMATIE

AUTEUR
Royan van Velse
DIMENSIE
10,58 MB
BESTANDSNAAM
Onderwaterleven in de Middellandse zee.pdf

OMSCHRIJVING

Met dit boek willen de schrijvers u uitnodigen om kennis te maken met een indrukwekkende samenleving die voor velen verborgen blijft onder het oppervlak van de ''Grote Blauwe'', of zoals we haar allemaal kennen, de Middellandse Zee.Door de verbondenheid vanuit zijn vroege jeugd met deze fascinerende onderwaterwereld en zijn jarenlange ervaring als snorkelaar en duiker wil Royan u laten ervaren hoe het is om onderdeel te zijn van deze bijzondere biotoop. Samen met zijn buddy Rolf geeft hij een beschrijving van levensvormen en hun onderlinge samenhang. De foto's die zij zelf maakten illustreren hun ontmoetingen met de bewoners aan en onder water, van vlak onder de zeespiegel tot op grotere diepten.Zonder de pretentie te hebben een wetenschappelijk naslagwerk te maken maar eerder een optekening van hun vele bezoeken aan dit prachtige water, leiden Royan en Rolf u op respectvolle wijze langs vele inwoners van deze bijzondere wereldzee. Hierbij wordt begonnen met bewoners aan of vlakbij de oppervlakte om vervolgens steeds dieper af te dalen. Het boek wordt hierdoor interessant voor volwassenen, kinderen, zwemmers, snorkelaars en duikers.

Wil je het boek lezen?Onderwaterleven in de Middellandse zee in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Royan van Velse. Lezen Onderwaterleven in de Middellandse zee Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN