De plaats van de ster

De plaats van de ster - Patrick Modiano | Fthsonline.com

... De plaats van de ster van Patrick Modiano ... De plaats van de ster - gekartonneerd - Patrick Modiano ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De plaats van de ster lijkt zich na de Tweede Wereldoorlog af te spelen maar het stikt van de nazi's in dit boek.Modiano's protagonist, Raphaël Schlemilovitch, is joods. Hij daagt de antisemitische wereld uit, met plezier bijna. Tevens praat hij ze naar de mond, en sluit zich zonder wroeging bij de nazi's aan. De plaats van de ster book. Read 120 rev ... De plaats van de ster - Patrick Modiano, E. Borger - (ISBN ... ... . De plaats van de ster book. Read 120 reviews from the world's largest community for readers. Op een dag in juni 1942 stapt een Duitse offi cier op een jo... De jongeman wijst links op zijn borst.In De plaats van de ster, de roman waarmee Patrick Modiano in 1968 debuteerde en waarvoor hij onmiddellijk twee literaire prijzen ontving, wordt de hoofdpersoon Raphaël Schlemilovitch geteisterd en gefascineerd door zijn jood-zijn en door het lot van het Joodse volk. Het e-book De plaats van de ster, geschreven door Patrick Modiano, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 "De plaats van de ster" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken: Romans, Verhalen Literatuur, Letterkunde > Literaire fictie algemeen > Vertaalde literaire roman, novelle De jongeman wijst links op zijn borst. In De plaats van de ster, de roman waarmee Patrick Modiano in 1968 debuteerde en waarvoor hij onmiddellijk twee literaire prijzen ontving, wordt de hoofdpersoon Raphaël Schlemilovitch geteisterd en gefascineerd door zijn jood-zijn en door het lot van het Joodse volk. Patrick ModianoDe plaats van de ster1968. Buitenland. Vandaag om 19:42 Video LIVEBLOG. Amerikaanse minister van Defensie geen voorstander van inzetten leger Francorchamps (Waals: Francortchamp) is een dorp en deelgemeente in de gemeente Stavelot in de provincie Luik in België.. Ten zuidoosten van het dorp ligt het racecircuit Spa-Francorchamps.Het geluid en de drukte bij race-wedstrijden contrasteren met de rust en het natuurschoon dat men via verscheidene bewegwijzerde wandelroutes kan ontdekken als de raceauto's niet rijden. Staat van het boek: 7.0 De plaats van de ster is de roman waarmee Patrick Modiano in 1968 debuteerde en waarvoor hij onmiddellijk twee literaire prijzen ontving. Hoofdpersoon Raphael Schlemilovitch is gefascineerd door zijn Jood-zijn en door het lot van het Joodse volk. Het boek wordt gezien als een Europees antwoord op Portnoy's klacht van ... Kenmerken. De naam "supernova" (de "super"-variant van een nova = nieuwe ster) wijst op het opvallendste kenmerk van een supernova: de grote helderheidstoename. Waar de ster voorheen zo zwak was dat hij niet of nauwelijks zichtbaar was, kan hij afhankelijk van de afstand als supernova enige tijd de hemel domineren. De tentakels van de ster zijn bedekt met ongeveer honderdduizend kleine tastorganen (or...

INFORMATIE

AUTEUR
Patrick Modiano
DIMENSIE
12,42 MB
BESTANDSNAAM
De plaats van de ster.pdf

OMSCHRIJVING

De plaats van de ster is de roman waarmee Patrick Modiano in 1968 debuteerde en waarvoor hij onmiddellijk twee literaire prijzen ontving. Hoofdpersoon Raphael Schlemilovitch is gefascineerd door zijn Jood-zijn en door het lot van het Joodse volk. Het boek wordt gezien als een Europees antwoord op Portnoy's klacht van Philip Roth. Het is een apotheose van nietsontziende zwarte humor, maar waar de lezer het lachen vergaat, begint het boek pas.

Wil je het boek lezen?De plaats van de ster in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrick Modiano. Lezen De plaats van de ster Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN