Eetstoornissen + CD-ROM

Eetstoornissen + CD-ROM - D. Bisschop Boele | Fthsonline.com

...ben niet de pretentie gehad uitsluitende of uitputtende methodieken te willen voorschrijven ... De of het cd-rom? Welk lidwoord ... . Eetstoornissen (incl. CD-rom) - B. Bisschop en David Bisschop Boele. Het hulpboek Eetstoornissen is een programma dat mensen begeleidt bij het stoppen met eetgestoord gedrag. Eetgestoord gedrag komt zeer veel voor, het is voor de mensen die hulp zoeken vaak moeilijk in de buurt goede hulp te vinden. Dit boek voorziet daarmee in een leemte. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Bisschop Boele, David - Eetstoornissen. Hulpboek ... Studystore | Eetstoornissen hulpboek + cd-rom, Bisschop, B ... ... . Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Bisschop Boele, David - Eetstoornissen. Hulpboek ( zonder CD-Rom) Eetstoornissen: hulpboek. David Bisschop Boele. Boom, 2004 - 382 pagina's. 0 Recensies. Zelfhulpboek met opdrachten en oefeningen met betrekking tot een breed scala aan eetstoornissen. Wat mensen zeggen - Een review schrijven. We hebben geen reviews gevonden op de gebruikelijke plaatsen. Bibliografische gegevens. De geboden informatie is ook van belang voor hulpverleners c.q. verwijzers die meer willen weten over lichaamsgerichte behandelmethodieken voor patiënten met eetstoornissen.Tevens bevat het boek een bijlage met diverse genormeerde vragenlijsten op het gebied van de lichaamsbeleving met bijbehorende handleiding voor gebruik.In de omslag van het boek bevindt zich een CD-rom, waarop een ... De geboden informatie is ook van belang voor hulpverleners c.q. verwijzers die meer willen weten over lichaamsgerichte behandelmethodieken voor patiënten met eetstoornissen.Tevens bevat het boek een bijlage met diverse genormeerde vragenlijsten op het gebied van de lichaamsbeleving met bijbehorende handleiding voor gebruik.In de omslag van het boek bevindt zich een CD-rom, waarop een ... Koop Borderline + cd-rom van Spaans, J. met ISBN 9789085063667. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Eetstoornissen + CD-ROM. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Voor 15. Zo goed als nieuw Verzenden. € 34,40 Eergisteren Topadvertentie. Bezoek website Eergisteren. Boekenbalie Rotterdam Bezoek website. 59 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met zelfhulp! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrille...

INFORMATIE

AUTEUR
D. Bisschop Boele
DIMENSIE
5,56 MB
BESTANDSNAAM
Eetstoornissen + CD-ROM.pdf

OMSCHRIJVING

Het hulpboek Eetstoornissen is een programma dat mensen begeleidt bij het stoppen met eetgestoord gedrag. Eetgestoord gedrag komt zeer veel voor, het is voor de mensen die hulp zoeken vaak moeilijk in de buurt goede hulp te vinden. Dit boek voorziet daarmee in een leemte.De auteur begeleidt zelfhulp- en nazorggroepen voor mensen met een eetstoornis en is ervaringsdeskundige. Eetstoornissen wordt gekenmerkt door een aantal bijzonderheden:Het is een compleet programma en bestaat uit oefeningen waarvan de lezer er elke week een paar doet.- De auteur maakt bepaalde ervaringen bespreekbaar die hij vanuit zijn achtergrond kent en die vaak tot terugval leiden. Zo ontdekte hij dat sommige ervaringen in bepaalde fasen van het herstel veel voorkomen (stemmingswisselingen, agressie, ruzie met familie en partner, enorme moeheid, nachtzweten). De auteur probeert ook zo veel mogelijk eetgestoorde gedragingen en gedachten feitelijk te benoemen. Dit gedrag is vaak een bron van schaamte. Maar het eigen eetgestoorde gedrag tonen, hoe genant ook, is het enige dat van belang is bij het genezen.- Veel aandacht wordt besteed aan het leren een effectief handelend iemand te zijn, om denken en handelen te veranderen. Dat helpt heel goed bij herstel.Het hulpboek Eetstoornissen is bedoeld voor mensen met eetstoornissen en voor therapeuten die werken met eetgestoorde mensen. Het boek is geschikt voor gebruik samen met een therapeut of voor zelfhulpgroepen.

Wil je het boek lezen?Eetstoornissen + CD-ROM in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. Bisschop Boele. Lezen Eetstoornissen + CD-ROM Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN