GOED NIEUWS! Met Hannelore Zwitserlood

GOED NIEUWS! Met Hannelore Zwitserlood - Hannelore Zwitserlood | Fthsonline.com

...ieuwsleeshok,... "Wij werken graag met Hannelore, ze is een echte vakvrouw die kan toveren met haar stem ... GOED NIEUWS! Met Hannelore Zwitserlood | Boeken ... . Van serieus zakelijk tot vrolijk enthousiast, de stem van Hannelore spreekt onze verhalen altijd in met de juiste toon, en weet zo de juiste snaar te raken. GOED NIEUWS! Met Hannelore Zwitserlood. Het nieuws voorlezen terwijl de radio-dj een striptease-showtje weggeeft voor je nieuwsleeshok, een afschuwelijke kriebelhoest krijgen tijdens het voorlezen van het weerbericht of je collega opzij duwen om die mooie baan te bemachtigen? Het overkwam nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood allemaal. Inmiddels weet ze: de radiowereld is snoeihard en wordt ... Hannelore Zwitserlood Telefoon: 06-4801163 ... GOED NIEUWS! Met Hannelore Zwitserlood - Hannelore ... ... . Inmiddels weet ze: de radiowereld is snoeihard en wordt ... Hannelore Zwitserlood Telefoon: 06-48011630 E-mail: [email protected] Vaste inspreektijden: Dagelijks, ook in het weekend. Voiceovers, commercials en telefoonteksten kan ik binnen 24 uur aanleveren vanuit mijn thuisstudio. Natuurlijk kan ik ook naar een studio van uw...

INFORMATIE

AUTEUR
Hannelore Zwitserlood
DIMENSIE
11,17 MB
BESTANDSNAAM
GOED NIEUWS! Met Hannelore Zwitserlood.pdf

OMSCHRIJVING

Het nieuws voorlezen terwijl de radio-dj een striptease-showtje weggeeft voor je nieuwsleeshok, eenafschuwelijke kriebelhoest krijgen tijdens het voorlezen van het weerbericht of je collega opzij duwen om diemooie baan te bemachtigen? Het overkwam nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood allemaal. Inmiddels weet ze: de radiowereld is snoeihard en wordt bevolkt door radionerds en stoere vrouwen.Hannelore Zwitserlood geeft, samen met Eline Maarse, een uniek kijkje achter de schermen. Ze vertelt over deups en downs gedurende haar carrière en alles wat je altijd al wilde weten over het (over)leven van een nieuwslezerop de radio.Met verder o.a.:• Hoe kom je bij de radio;• Gênante situaties en bloopers;• Hoe wordt nieuws gemaakt en werken deadlines;• Vriendjespolitiek en jaloerse collega's;• Wat is een goede radiostem;• Serieuze nieuwslezer of radiobitch?Hannelore Zwitserlood (1975) speelt op de basisschool al ´radiootje´ met haar vriendinnetjes. Ze studeertCommunicatiewetenschap als ze op zeventienjarige leeftijd als nieuwslezer aan het werk gaat bij een lokaleradiozender. Wat volgt is een indrukwekkende carrière waar ze als nieuwslezer, redacteur, sidekick,voice-over en presentator bij alle grote commerciële radiostations in Nederland heeft gewerkt. Hannelore is een van de bekendste vrouwelijke radiostemmen van Nederland.

Wil je het boek lezen?GOED NIEUWS! Met Hannelore Zwitserlood in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hannelore Zwitserlood. Lezen GOED NIEUWS! Met Hannelore Zwitserlood Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN