Stan in de verkeerde oorlog

Stan in de verkeerde oorlog - Herman Heremans | Fthsonline.com

...en Belgisch dorpje tijdens de Tweede Wereldoorlog ... Amazon.com.br eBooks Kindle: Stan in de verkeerde oorlog ... ... . Alles bezien door de ogen van Stan, een opgroeiende tiener, en becommentarieerd door de 'dorpsfilosofen' van de dorpskroeg.Constant (Stan) Cosemans doezelt soms weg in zijn luie stoel en droomt dan over de oorlogsjaren die hij als tiener meemaakte in ... Stan in de verkeerde oorlog. Auteur(s) Herman Heremans. NUR code(s) 344 Streek- en familieromans Imprint(s) Novum Publishing Uitgever(s) ABC Uitgeverij. Taal Nederlands Vers. datum 24/04/2017 NSTC 978 ... Herman Heremans: Stan in de verkeerde oorlog ... . Taal Nederlands Vers. datum 24/04/2017 NSTC 9783990485569. Heremans beschrijft op poëtische, levendige en humoristische wijze het dagelijks leven in een Belgisch dorpje tijdens de Tweede ... Alles bezien door de ogen van Stan, een opgroeiende tiener, en becommentarieerd door de 'dorpsfilosofen' van de d Stan in de verkeerde oorlog - Paperback - 9783990485569 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Bestel Stan in de verkeerde oorlog Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Stan in de verkeerde oorlog Herman Heremans . Heremans beschrijft op poëtische, levendige en humoristisc...

INFORMATIE

AUTEUR
Herman Heremans
DIMENSIE
5,12 MB
BESTANDSNAAM
Stan in de verkeerde oorlog.pdf

OMSCHRIJVING

Heremans beschrijft op poëtische, levendige en humoristische wijze het dagelijks leven in een Belgisch dorpje tijdens de Tweede Wereldoorlog. Alles bezien door de ogen van Stan, een opgroeiende tiener, en becommentarieerd door de 'dorpsfilosofen' van de dorpskroeg.Constant (Stan) Cosemans doezelt soms weg in zijn luie stoel en droomt dan over de oorlogsjaren die hij als tiener meemaakte in Goorgem. Heremans neemt de lezer mee terug in de tijd en geeft prachtige beschrijvingen van het dagelijks leven in een Belgisch dorpje tijdens de Tweede Wereldoorlog: de bezetting door de Duitsers, de 'dorpsfilosofen' die alles beloeren vanachter het gordijntje van de dorpskroeg, het verzet dat Joden en werkweigeraars in veiligheid brengt via een speciale vluchtroute, de eerste gevoelens van verliefdheid van Stan, zowel voor Aliske, zijn buurmeisje, waarmee hij in een geheime hut boekjes leest, als voor Rebecca, een ondergedoken Joods meisje, waarmee Stan via een spiegeltje in morsetekens communiceert.

Wil je het boek lezen?Stan in de verkeerde oorlog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman Heremans. Lezen Stan in de verkeerde oorlog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN