Bekentenissen van een koningin

Bekentenissen van een koningin - Suzannah Dunn | Fthsonline.com

...t tweede boek van Susannah Dunn in haar opmerkelijke reeks over de vrouwen van Hendrik VIII ... Bekentenissen van een koningin (Book, 2012) [WorldCat.org] ... . Katherine Howard is zeventien wanneer ze aan het hof ontboden wordt. Hendrik VIII begint een geheime relatie met haar. Al na enkele maanden wijst hij zijn vierde echtgenote Anna van Kleef de deur. Bekentenissen van een koningin. Bekentenissen van een koningin is een boek van Holt. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's av ... Boekwinkeltjes.be ... . lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren ... Isabel la Católica: De seksuele bekentenissen van een Spaanse koningin Lola Flores - Mijn vorige leven als Franse balletmeester Lola Flores - Een geest klopte bij me aan PC King - De hoofdse diena...

INFORMATIE

AUTEUR
Suzannah Dunn
DIMENSIE
12,54 MB
BESTANDSNAAM
Bekentenissen van een koningin.pdf

OMSCHRIJVING

Bekentenissen van een koningin is het tweede boek van Susannah Dunn in haar opmerkelijkereeks over de vrouwen van Hendrik VIII. Katherine Howard is zeventien wanneer ze aan het hof ontboden wordt. Hendrik VIII begint een geheime relatie met haar. Al na enkele maanden wijst hij zijn vierde echtgenote Anna van Kleef de deur. Anderhalf jaar lang lijkt hij bereid Katherine alles te geven wat haar hartje begeert. Maar dan steken geruchten over haar vroegere amoureuze avonturen de kop op. Wanneer Katherine in haar bekentenis haar grootste vertrouwelingen valselijk beschuldigt, worden ook haar vriendin Cat Tilney en haar minnaar Francis meegesleurd in de val van de koningin.

Wil je het boek lezen?Bekentenissen van een koningin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suzannah Dunn. Lezen Bekentenissen van een koningin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN