Mijmermens

Mijmermens - Willem de Pessemier | Fthsonline.com

...ipt Mijmermens de grenzen van het ondenkbare aan ... Mijmermens van Willem De Pessemier | Boek en recensies ... ... . Tegelijkertijd denkt het na over het onbegrensbare karakter van ons eigen leven. In deze bundel lees je gedichten en flitsverhalen die, met slechts een paar woorden, werelden vol tegenstrijdigheid creëren en die je, vanuit eenzelfde ooghoek, verschillende perspectieven aanreiken. Over drie thema's heen stipt Mijmermens de grenzen van het ondenkbare aan. Tegelijkertijd denkt het na over het onbegrens ... Mijmermens: Amazon.de: De Pessemier, Willem ... ... . Tegelijkertijd denkt het na over het onbegrensbare karakter van ons eigen leven. In deze bundel lees je gedichten en flitsverhalen die, met slechts een paar woorden, werelden vol tegenstrijdigheid creeren en die je, vanuit eenzelfde ooghoek, verschillende perspectieven aanreiken. Mijmermens - Willem De Pessemier Jouw boekenplank Wil ik lezen. Wil ik lezen; Nu aan het lezen; Gelezen; Verwijderen; Favorieten Verlanglijstje In bezit Uitgeleend {{title}} Nieuwe plank maken; Loading; De wijzigingen zijn opgeslagen; Jouw waardering Jouw recensie Schrijf een ... 33 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met stipt! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Wij werken op volle kracht, er is geen vertrag...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem de Pessemier
DIMENSIE
10,72 MB
BESTANDSNAAM
Mijmermens.pdf

OMSCHRIJVING

Over drie thema's heen stipt Mijmermens de grenzen van het ondenkbare aan. Tegelijkertijd denkt het na over het onbegrensbare karakter van ons eigen leven. In deze bundel lees je gedichten en flitsverhalen die, met slechts een paar woorden, werelden vol tegenstrijdigheid creëren en die je, vanuit eenzelfde ooghoek, verschillende perspectieven aanreiken. Mijmermens is er om in elk hoofd betekenis te vinden. Zodat je niet vergeet.

Wil je het boek lezen?Mijmermens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem de Pessemier. Lezen Mijmermens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN