Niemand ziet mijn tranen

Niemand ziet mijn tranen - Dinah M. Meijer | Fthsonline.com

...n tranen (Onbekende bindwijze). Als kleinste van een tweeling vocht ze voor haar leven: welke impact heeft een langdurig verblijf in de ... Mooie Teksten over Verdriet ... ... Niemand ziet mijn tranen Niemand ziet mijn pijn. Niemand ziet mijn tranen Niemand ziet mijn pijn Niemand zit dat mijn hartje huilt Maar jij ziet het altijd, als het goed & als het wat slechter gaat Jij helpt me altijd Bedankt voor die tijden dat je er was en bent STADSKANAAL - Onlangs is bij Uitgeverij Boekscout het boek 'Niemand ziet mijn tranen' van Dinah M. Meijer verschenen. Dinah (beter bekend als Dinah Hagedoorn) werkte tot 2015 als communicatiemedewerker bij Theater Geert Teis. In 201 ... 1001 Gedichten & Gedichtjes - Gedicht 'Niemand ziet mijn ... ... . Meijer verschenen. Dinah (beter bekend als Dinah Hagedoorn) werkte tot 2015 als communicatiemedewerker bij Theater Geert Teis. In 2012 voltooide ze de 3-jarige opleiding 'Transpersoonlijke Regressietherapie' bij Tasso.. Lees ook het Overlijdensgedichtje 'Niemand ziet je tranen' , een mooi Overlijdensgedichtje. Gedichten voor alle gelegenheden. bijna niemand weet wat ik echt bedoel Iedereen ziet me lachen en praten, maar mijn grote verdriet heeft bijna niemand in de gaten Mijn vrolijke lach is mijn schijn, niemand wil ik er mee tot last zijn Mijn ogen zeggen dingen die mijn mond n...

INFORMATIE

AUTEUR
Dinah M. Meijer
DIMENSIE
6,37 MB
BESTANDSNAAM
Niemand ziet mijn tranen.pdf

OMSCHRIJVING

Als kleinste van een tweeling vocht ze voor haar leven: welke impact heeft een langdurig verblijf in de couveuse op de persoonlijkheidsontwikkeling? In zeven meeslepende verhalen beschrijft de hoofdpersoon haar belevenissen, gevoelens en gedachten in een terugblik op haar jeugd. Zolang ze zich kan herinneren werd ze gedreven door een onstuitbaar optimisme en levenslust, maar op de achtergrond was er altijd het stille, onverklaarbare verdriet dat zijn schaduw over gebeurtenissen wierp. Als kind vond ze zichzelf een vreemd en lastig meisje, totdat ze uiteindelijk de sluier van haar jeugd lichtte en het kind in zich is gaan begrijpen.

Wil je het boek lezen?Niemand ziet mijn tranen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dinah M. Meijer. Lezen Niemand ziet mijn tranen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN