Radicaal licht

Radicaal licht - Christian Wiman | Fthsonline.com

...calen; vervolgens reageert een vrij radicaal ... Radicaal licht - De online boekenwinkel. Online boeken ... ... ... Radicaal licht is even dringend en intens als levendig en onderhoudend. Een scherp vervolg op Wimans eerdere memoire Mijn heldere afgrond. Klik hier voor meer informatie over dit boek of om dit boek te bestellen. Op zaterdag 16 maart 2019 is Wiman te gast in de Abdij van Berne in Heeswijk. In Radicaal licht onderzoekt Christian Wiman de relaties tussen kunst en geloof, dood en faam, hemel en vergetelheid. Wiman wordt beziggehouden door de volgende ... Bureau ISBN - Radicaal licht ... . Wiman wordt beziggehouden door de volgende vragen: Wat willen we eigenlijk als we niet kunnen ophouden te verlangen? En hoe maken we die honger productief en essentieel, in plaats van bijtend en vernietigend? Vóór alles is 'Radicaal licht' een liefdesbrief aan de poëzie, die vol staat met ontroerende, verrassende en soms grappige ontmoetingen met de dichters die Wiman gekend heeft. Seamus Heaney begint een plotseling intiem gesprek over geloof; Mary Oliver stopt de helft van een dode duif in haar zak; A. R. Ammons gaat voor een publiek staan en weigert te lezen. Radicaal licht is even dringend en intens als levendig en onderhoudend. Een scherp vervolg op Wimans eerdere memoire Mijn heldere afgrond. Taal: Nederlands Aantal pagina's: 144 Verschijningsdatum: 14-03-2019 Radicaal licht. Wat missen we als we maar niet ophouden met missen? En hoe maken we die honger productief en essentieel, in plaats van bijtend en vernietigend? Die vragen houden Christian Wiman bezig terwijl hij de relaties tussen kunst en geloof, dood en faam, hemel en vergetelheid onderzoekt. Vóór alles is Radicaal licht een liefdesbrief aan de poëzie, die vol staat met ontroerende ......

INFORMATIE

AUTEUR
Christian Wiman
DIMENSIE
9,76 MB
BESTANDSNAAM
Radicaal licht.pdf

OMSCHRIJVING

Wat missen we als we maar niet ophouden met missen? En hoe maken we die honger productief en essentieel, in plaats van bijtend en vernietigend? Die vragen houden Christian Wiman bezig terwijl hij de relaties tussen kunst en geloof, dood en faam, hemel en vergetelheid onderzoekt. Voor alles is Radicaal licht een liefdesbrief aan de poëzie, die vol staat met ontroerende, verrassende en soms grappige ontmoetingen met de dichters die Wiman gekend heeft. Seamus Heaney begint een plotseling intiem gesprek over geloof; Mary Oliver stopt de helft van een dode duif in haar zak; A. R. Ammons gaat voor een publiek staan en weigert te lezen. Radicaal licht is even dringend en intens als levendig en onderhoudend. Een scherp vervolg op Wimans eerdere memoire Mijn heldere afgrond.

Wil je het boek lezen?Radicaal licht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christian Wiman. Lezen Radicaal licht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN