StruX - Dienstverlening en zorg Assistent dienstverlening en zorg; Deel 1 van 4

StruX - Dienstverlening en zorg Assistent dienstverlening en zorg; Deel 1 van 4 - Edith van Poppelen | Fthsonline.com

... deze leer-/werkboeken van StruX aan een deelproces voor het entreediploma behorende bij een profiel ... Assistent dienstverlening en zorg - KiesMBO ... . Dienstverlening en zorg Assistent dienstverlening en zorg; Deel 1 van 4 (Paperback). StruX biedt leer-werkboeken aan voor fase drie, de transitiefase. U... Dienstverlening en zorg Assistent dienstverlening en zorg; Deel 4 van 4 1e druk is een boek van Gerda Verhey uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037222128 StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. Assistent dienstverlening en zorg Assistent dienstverlening en zorg; Deel 3 van 4 1e druk is een b ... Assistent dienstverlening en zorg; Deel 1 van 4, Edith van ... ... . Assistent dienstverlening en zorg Assistent dienstverlening en zorg; Deel 3 van 4 1e druk is een boek van Gerda Verhey uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789037222210 StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen StruX - Dienstverlening en zorg JavaScript l...

INFORMATIE

AUTEUR
Edith van Poppelen
DIMENSIE
10,29 MB
BESTANDSNAAM
StruX - Dienstverlening en zorg Assistent dienstverlening en zorg; Deel 1 van 4.pdf

OMSCHRIJVING

StruX biedt leer-werkboeken aan voor fase drie, de transitiefase. U werkt met deze leer-werkboeken van StruX aan een deelproces voor het Entreediploma behorende bij een profiel. Dit StruX leer-werkboeken is zowel inzetbaar in een opleidingssetting als in een stage / bbl-setting. Dit leer-werkboek richt zich op het Entreeprofiel assistent dienstverlening en zorg. De deelnemer leert in dit leer-werkboek hoe hij (werk)ruimtes schoon en/of gebruiksklaar maakt. Aan bod komt hoe de deelnemer eenvoudige en routinematige schoonmaakhandelingen kan uitvoeren en hoe de deelnemer (werk)ruimtes kan inrichten. Het leer-werkboek is voor 72 sbu.

Wil je het boek lezen?StruX - Dienstverlening en zorg Assistent dienstverlening en zorg; Deel 1 van 4 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edith van Poppelen. Lezen StruX - Dienstverlening en zorg Assistent dienstverlening en zorg; Deel 1 van 4 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN