Wij zijn anonymous

Wij zijn anonymous - Parmy Olson | Fthsonline.com

...3 november meerdere keren in het nieuws gekomen ... Wij zijn anonymous PDF Download - pianofortefestival.nl ... . Geschreven bij Wij zijn anonymous. Het boek leest makkelijk door en is goed te begrijpen, ook voor mensen zonder een ICT achtergrond. Het boek blijft echter heel globaal en zelfs complete hoofdstukken gaan niet eens over Anonymous, maar een afsplitsing van hen die zich de voormalig oprichters weten te noemen. Wij zijn anonymous. een inside verslag van de beruchte hackersbeweging. Parmy Olson. In 2011 hackte een groep hackers ... Vijf dingen die je moet weten over de Anonymous-hackers ... ... . Parmy Olson. In 2011 hackte een groep hackers die zichzelf Anonymous noemt de computersystemen van VISA, Mastercard en PayPal. Ze infiltreerden de netwerken van totalitaire regimes in Libië en Tunesië. Bestel Wij zijn anonymous van Parmy Olson. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd In 2011 hackte een groep hackers die zichzelf Anonymous noemt de computersystemen van VISA, Mastercard en PayPal. Ze infiltreerden de netwerken van totalitaire regimes in Libië en Tunesië. Ze vielen ook de FBI, de CIA en de NAVO aan. Met andere woorden: zo anoniem en terughoudend als de leden van Anonymous zijn, zo brutaal en openbaar zijn hun acties. Met hun wereldwijde cyberaanvallen weten ... Wij zijn anonymous. Placeholder. Wij zijn anonymous. een inside verslag van de beruchte hackersbeweging. Parmy Olson. In 2011 hackte een groep hackers die zichzelf Anonymous noemt de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Parmy Olson
DIMENSIE
7,69 MB
BESTANDSNAAM
Wij zijn anonymous.pdf

OMSCHRIJVING

Wij zijn anonymous 1e druk is een boek van Parmy Olson uitgegeven bij Meulenhoff Boekerij B.V.. ISBN 9789022563649 In 2011 hackte een groep hackers die zichzelf Anonymous noemt de computersystemen van VISA, Mastercard en PayPal. Ze infiltreerden de netwerken van totalitaire regimes in Libië en Tunesië. Ze vielen ook de FBI, de CIA en de NAVO aan. Met andere woorden: zo anoniem en terughoudend als de leden van Anonymous zijn, zo brutaal en openbaar zijn hun acties. Met hun wereldwijde cyberaanvallen weten ze de sympathie van het grote publiek voor zich te winnen, maar het dringt al snel tot iedereen die ook maar iets met computerbeveiliging te maken heeft door, dat dit collectief een serieuze bedreiging vormt voor de openbare veiligheid.Wij zijn Anonymous is het verhaal van gemeenschappelijke doel van ontelbare hackers die schijnbaar moeiteloos alle beveiligingssystemen weten te omzeilen zonder een spoor achter te laten. Vier vooraanstaande, maar uiteraard anonieme, leden vertellen hun verhaal. Door hun achtergrond, hun problemen met de gevestigde orde en hun wil de wereld te veranderen, schetst Parmy Olson een fascinerend portret van de menselijke kant van deze verguisde en bewonderde rebellen.

Wil je het boek lezen?Wij zijn anonymous in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Parmy Olson. Lezen Wij zijn anonymous Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN